IPHONE XS, IPHONE XS MAX, IPHONE XR: LANSARE, PRET, SPECIFICATII, FOTO

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au fost lansate in mod oficial de catre Apple, si iata care sunt data de lansare, preturile, specificatiile tehnice si primele imagini.

iphone xs xs max xr lansare pret specificatii foto

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au data de lansare, preturile, specificatiile si primele galerii foto dezvaluite astazi de catre compania Apple intr-o conferinta care este in desfasurare in aceste momente. iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR sunt asteptate de zeci de milioane de fani din intreaga lume, iar compania Apple a confirmat oficial chiar astazi denumirile celor trei modele de telefoane care vor ajunge pe piata cel mai probabil in 21 septembrie.

IPHONE XS, IPHONE XS MAX, IPHONE XR: LANSARE, PRET, SPECIFICATII, FOTO

iPhone XS si iPhone XS Max noutati

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au toate exact acelasi design pentru ca Apple a ales sa se foloseasca de imaginea iPhone X pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de o experienta similara. Asta nu inseamna ca iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR nu vor veni cu schimbari majore in comparatie cu iPhone X, insa puteti descoperi mai jos tot ceea ce urmeaza sa ofere compania Apple pentru utilizatori.

iPhone XR noutati

iPhone XS si iPhone XS Max Design

iPhone XS si iPhone XS Max apple

iPhone XS si iPhone XS Max arata exact precum iPhone X, compania Apple aducand totusi si o culoare aurie pentru acest model.

Apple a implementat deasemenea cea mai rezistenta sticla pentru ecran, astfel ca el n-ar trebui sa se sparga prea usor.

iPhone XS si iPhone XS Max au acum difuzoare mai bune pentru stereo, astfel ca experienta de a asculta muzica, sau de a juca jocuri ar trebui sa fie mult mai buna.

iPhone XS si iPhone XS Max au rezistenta la apa si praf cu certificate pentru standardul IP68, aceasta fiind prima serie care ofera asa ceva pentru clienti.

iPhone XS si iPhone XS Max – Noile Ecrane

iPhone XS Max comparat iphone 8

De 5.8 inch pentru iPhone XS si 6.5 inch pentru iPhone XS Plus, al doilea avand rezolutie de 2688 x 1242 pixeli, uriasa. iPhone XS Max urmeaza sa fie la fel de mare ca iPhone 8 Plus, doar ca are un ecran mult mai mare.

Apple implementeaza acelasi ecran OLED Super REtina pentru iPhone XS si iPhone XS Max, compania americana schimband totusi rata de refresh, ajungand la 120 Hz pentru noile modele.

iPhone XS si iPhone XS Max ecrane

Apple ofera in continuare 3D Touch, ambele avand 458 pixeli per inch, rata de contrast 1 milion la 1, ele fiind compatibile HDR 10 si Dolby Vision pentru a oferi cea mai buna experienta.

iPhone XS si iPhone XS Max Face ID

iPhone XS si iPhone XS Max au un Face ID imbunatatit de catre compania Apple, fara a se implementa componente noi in camera TrueDepth.

Apple a reusi sa faca Face ID mult mai rapid pe iPhone XS si iPhone XS Max multumita unor imbunatatiri software si hardware integrate in telefoane.

iPhone XS si iPhone XS Max – Noul Chip A12 Bionic

iPhone XS si iPhone XS Max a12 bionic 1

iPhone XS si iPhone XS Max vin cu un nou chip A12 Bionic, mult mai rapid decat cel A11 lansat in 2017.

Noul chip A12 Bionic din iPhone XS si iPhone XS Max este primul chip pentru smartphone produs folosind un proces de fabricatie de 7nm.

A12 Bionic are 6.9 miliarde de tranzistori integrati, avand un procesor cu 6 nuclee, 2 pentru performante ridicate, acestea fiind cu 15% mai rapide decat cele din A11 bionic, consumand cu 40% mai putina energie, celelate 4 nuclee consumand cu 50% mai putina energie.

iPhone XS si iPhone XS Max a12 bionic

A12 Bionic are o placa video care este cu 50% mai rapida decat cea integrata in A11.

Apple a imbunatatit inclusiv chip-ul Neural din A12 bionic, avand acul 8 nuclee integrate pentru a face mai rapide Face ID, si alte functii de inteligenta artificiala din iPhone XS si iPhone XS Max, el fiind de 9 ori mai rapid decat ecl din A11 Bionic.

iPhone XS si iPhone XS Max a12 bionic

iPhone XS si iPhone XS Max au pana la 512 GB spatiu de stocare oferit de catre compania Apple in premiera pentru telefoanele lor.

Apple promite ca aplicatiile de pe iPhone XS si iPhone XS Max se vor deschide cu 37% mai repede multumita acestui nou chip.

iPhone XS si iPhone XS Max Camera

iPhone XS si iPhone XS Max camera 1

iPhone XS si iPhone XS Max au o noua camera duala mai buna implementata de catre compania Apple, senzorii de imagine ramanand de 12 megapixeli si anul acesta.

iPhone XS si iPhone XS Max vin cu un flash LED imbunatatit de catre Apple pentru a face poze mai luminoase anul acesta.

iPhone XS si iPhone XS Max camera

Camera iPhone XS si iPhone XS Max wide angle de 12 megapixeli are f/1.8 si deschidere 1/4um. Camera telephoto are deschidere f/2.4 si nimic altceva nou.

iPhone XS si iPhone XS Max are o camera frontala de 7 megapixeli cu deschidere f/2.4, acesta fiind mai rapid.

iPhone XS si iPhone XS Max defocalizare camera

Camera iPhone XS si iPhone XS Max are un procesor de imagine mult mai rapid in comparatie cu iPhone X, Apple folosind noul chip neural pentru a imbunatati pozele facute de catre noi.

iPhone XS si iPhone XS Max au o camera care are in sfarsit implementat Smart HDR, adica pozele vor fi mult mai vibrante cand sunt facute in aer liber. Aceasta tehnologie avand zero shutter lag, 10 imagini fiind inregistrate in acelasi timp pentru a realiza o poza perfecta.

iPhone XS si iPhone XS Max defocalizare

Camera iPhone XS si iPhone XS Max va permite modificarea efectului bokeh, de adancime, de la f/1.4 la f/16, insa functia exista pe telefoanele Samsung de peste 1 an si jumatate.

iPhone XS si iPhone XS Max au microfoane stereo implementate pentru inregistrarea de clipuri video, acestea fiind redate deasemenea in format stereo multumita difuzoarelor integrate de catre Apple.

iPhone XS si iPhone XS Max smart hdr

Senzorul de imagine din camera iPhone XS si iPhone XS Max este de 2 ori mai rapid decat in modelele anterioare.

iPhone XS si iPhone XS Max – Autonomia Bateriei

iPhone XS si iPhone XS Max autonomie

iPhone XS si iPhone XS Max urmeaza sa ofere o autonomie a baterie care este cu 30 de minute si respectiv 1 ora si 30 de minute mai mare in comparatie cu iPhone X.

iPhone XS si iPhone XS Max – Gigabit LTE si dual-SIM

iPhone XS si iPhone XS Max dual-sim

iPhone XS si iPhone XS Max are implementata conectivitate 4G LTE de 1Gbps, o premiera pentru Apple.

Tot in premiera, iPhone XS si iPhone XS Max vor avea suport dual-SIM integrat prin tehnologia DSDS, insa din pacate doar in anumite tari de pe glob. Apple foloseste tehnologia eSIM pentru a oferi suportul dual-SIM pentru iPhone XS si iPhone XS Max, iar de aici vine limitarea pentru disponibilitatea tehnologiei pentru ca operatorii trebuie sa colaboreze cu Apple pentru a o oferi.

iPhone XS si iPhone XS Max dual-sim 1

Orange nu este trecuta in lista de operatori care ofera suport dual-SIM pentru iPhone XS si iPhone XS Max prin eSIM, insa Vodafone este trecut, dar nu va imaginati ca veti vedea suportul in Romania.

iPhone XS si iPhone XS Max – Pret si Lansare

iPhone XS si iPhone XS Max vor fi lansate de catre compania Apple pentru precomanda in data de 14 septembrie, la preturi de 999 de dolari si respectiv 1099 de dolari. In vanzare in magazine, iPhone XS si iPhone XS Max vor ajunge abia pe data de 21 septembrie in anumite tari de pe glob.

iPhone XS si iPhone XS Max vor fi lansate pentru precomanda in Romania pe 21 septembrie, insa in magazine urmeaza sa ajunga abia pe 28 septembrie.

iPhone XR Design

iPhone XR culori

iPhone XR este facut din aluminiu si este vandut de catre compania Apple in culorile albastru, rosu, argintiu, coral, galben, si portocaliu.

iPhone XR culori 1

iPhone XR are implementata certificare IP67 de catre compania Apple.

iPhone XR culori 2

iPhone XR va fi vandut in versiuni cu 64 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, dar si in 6 culori.

iPhone XR 2

iPhone XR Ecran Liquid Retina

iPhone XR ecran liquid retina specificatii

iPhone XR are ecran LCD Liquid retina de 6.1 inch cu rezolutie 1792 x 828 si 326 pixeli per inch, cel mai bun implementat vreodata intr-un smartphone, conform Apple, dar are marginile mai groase decat iPhone XS.

iPhone XR este mai mic decat iPhone 8 Plus, dar mai mare decat iPhone XS si are un ecran cu rata de refresh de 120HZ si are implementat aprinderea prin atingerea ecranului.

iPhone XR liquid retina

iPhone XR nu are 3D Touch pentru ecran, dar are un Haptic Touch, adica vibratii rulate de catre telefon similare celor din trackpad-ul MacBook Pro.

iPhone XR Face ID

iPhone XR are Face ID la fel ca iPhone XS, toata tehnologia fiind identica cu cea din telefoanele mai scumpe.

iPhone XR A12 Bionic

iPhone XR are un chip A12 bionic, la fel ca iPhone XS, dar e posibil sa aiba mai putina cantitate de memorie RAM, desi compania Apple spune ca in rest este exact la fel.

iPhone XR Camera

iPhone XR camera

iPhone XR are o camera cu un singur senzor de imagine, de 12 megapixeli, adica aceeasi camera wide-angle din iPhone XS, cel putin conform Apple.

iPhone XR aduce functia Portret pentru camera chiar daca are un singur senzor de imagine, deci utilizatorii se vor bucura de functionalitatea iPhone XS.

iPhone XR are aceeasi camera frontala ca iPhone XS, inclusiv in ceea ce priveste functia Portret oferita de catre camera TrueDepth.

Smart HDR este deasemenea oferit pentru iPhone XR de catre compania Apple, clipurile video 4K putand fi deasemenea inregistrate si in format stereo.

iPhone XR autonomia bateriei

iPhone XR autonomie

iPhone XR are o autonomie a bateriei care este cu o ora si jumatate mai mare decat cea a iPhone 8 Plus, deci ar trebui sa fie superioara celei din iPhone XS si iPhone XS Max.

iPhone XR Pret si Lansare

iPhone XR pret lansare

iPhone XR va fi lansat pentru precomanda de catre compania Apple in data de 19 septembrie, cu vanzarile care vor incepe pe data de 26 septembrie, insa doar in anumite tari. iPhone XR urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple la preturi care incep de la 799 euro in Europa.

iPhone XR va fi lansat in Romania pentru precomanda in data de 26 octombrie, vanzarile urmand a incepe in data de 3 noiembrie.