iOS 12 LANSAREA Publica Anuntata de Apple

iOS 12 are data de lansare anuntata astazi de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iata cand il vei putea instala in terminalele tale.

ios 12 lansare

iOS 12 are data de lansare anuntata astazi de catre compania Apple, cei din Cupertino mergand din nou pe vechea traditie de a oferi noile versiuni ale iOS la mai putin de o saptamana dupa lansarea noilor iPhone. iOS 12 va fi lansat de catre compania Apple in ziua de 17 septembrie, adica lunea viitoare, cu patru zile inainte ca iPhone XS/Max si iPhone XR sa fie lansate.

iOS 12 a fost testat timp de trei luni de catre Apple inainte de a fi lansat public pentru toate iPhone, iPad, si iPod Touch-urile compatibile, asa ca ar trebui sa fie aproape perfect. Stiti deja ca iOS 12 ofera compatibilitate inclusiv cu cele mai vechi versiuni ale modelelor iPhone, deci il veti putea instala inclusiv pe iPhone 5S, performantele fiind surprinzator de bune.

iOS 12 vine cu foarte multe noutati pregatite de catre Apple pentru toata lumea, asa ca este recomandabil sa il instalati.