Jony Ive: Apple Watch 4 este un Produs foarte IMPORTANT

Apple Watch 4 este prezentat de catre Jony Ive drept unul dintre cele mai importante produse lansate de catre compania Apple in ultimii ani pentru clienti.

apple watch 4 jony ive important

Apple Watch 4 a fost prezentat de catre Apple noaptea trecuta, iar intr-un interviu luat dupa conferinta, Jony Ive, designer-ul sef de la companie, a vorbit despre importanta sa. Jony Ive crede cu toata fiinta sa ca Apple Watch 4 este un produs foarte important, el marcand un punct de cotitura pentru intelegerea acestui tip de produse si cresterea vanzarii lor.

Apple Watch 4 este vazut de catre Jony Ive ca un produs care poate imbunatati calitatea vietii oamenilor, dar care le si poate salva viata la nevoie, cum s-a mai intamplat deja. Jony Ive a mai explicat si faptul ca folosirea Apple Watch l-a ajutat sa tina mai usor contactul cu echipa sa de designeri cand s-au mutat in Apple Park, si au fost separati in diverse cladiri di ncampusuri.

Jony Ive: Apple Watch 4 este un Produs foarte IMPORTANT

Apple Watch 4 are noul design prezentat de catre Jony Ive ca unul iconic, si ca schimbarea oferita anul acesta este una dramatica in comparatie cu anii anteriori. Apple a crescut diagonala ecranelor Apple Watch 4, si a implementat noi carcase din ceramica, imbunatatind coroana digitala, si implementand electrozi pentru a face electrocardiograme.

“Apple Watch Series 4 will be a more marked tipping point in understanding and adoption of the product, and every bone in my body tells me this is very significant. I’m so zealous about the watch because I see it as making a material difference to people’s quality of life and actually their ability to be alive. The same designers have been working on this product for a few years, but until we arrived in Apple Park earlier this year, we didn’t enjoy a singular studio. When you see each watch series in isolation you can’t comprehend how different they are. But when you look at them side by side, the change is extremely dramatic.”

Jony Ive nu e cunoscut ca un designer care sa isi prezinte vreodata produsele intr-o lumina proasta, asa ca era normal sa laude Apple Watch 4, insa are si de ce. Apple Watch 4 este intr-adevar o imbunatatire serioasa fata de Apple Watch 3, insa din pacate una dintre functiile cheie ale smartwatch-ului nu va fi oferita chiar din momentul lansarii sale.