Precomanda iPhone XS si Apple Watch 4, UNDE Incep MAINE

iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4 vor fi lansate maine pentru precomanda inc ateva zeci de tari de pe glob, iar aici poti vedea lista pentru fiecare in parte.

Precomanda iPhone XS Apple Watch 4

iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4 vor fi disponibile incepand de maine pentru precomanda, cele trei noi produse ale companiei Apple fiind pregatite pentru lansare in cateva zeci de tari de pe glob. Vorbim desigur despre deschiderea precomenzilor pentru iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4 doar in grupul de tari pe care compania Apple nu le-a inclus in primul val al lansarii, asa ca in Romania va trebui sa mai asteptam o saptamana.

Precomanda pentru iPhone XS si iPhone XS Max se va putea face incepand de maine dimineata, de la 10:00, ora Romaniei, sau echivalentul in tara in care traiti, pentru urmataorele tari : Australia, Austria, Belgium, Canada, China, Denmark, Finland, France, Germany, Guernsey, Hong Kong, Ireland, Isle of Man, Italy, Japan, Jersey, Luxembourg, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Puerto Rico, Saudi Arabia, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, the UAE, UK, US and US Virgin Islands.

Precomanda iPhone XS si Apple Watch 4, UNDE Incep MAINE

Apple Watch 4 GPS urmeaza sa fie disponibil incepand de maine pentru precomanda in urmatoarele tari : Australia, Austria, Belgium, Canada, China, Denmark, Finland, France, Germany, Guernsey, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Jersey, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Puerto Rico, Saudi Arabia, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, the UAE, UK, US and US Virgin Islands.

Apple Watch 4 4G va fi disponibil pentru precomanda incepand de maine dimineata in : Australia, Canada, China, Denmark, France, Germany, Hong Kong, Italy, Japan, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland, the UAE, UK and US. Apple a anuntat ca va extinde lista tarilor in care va vinde acest model pe masura ce va incheia noi acorduri cu operatorii pentru a oferi suport pentru eSIM, insa nu mi-as face sperante pentru asa ceva in Romania.

iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4 vor fi lansate in toate aceste tari in ziua de 21 septembrie, la exact o luna de la deschiderea precomenzilor, la fel ca anul trecut. In Romania vom putea precomanda iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4 incepand cu ziua de 21 septembrie, lansarea urmand a avea loc in ziua de 28 septembrie.

Articolul precedentPerformantele iPhone XS vin cu o Veste PROASTA si una BUNA
Articolul următorTarile cu cele mai SCUMPE iPhone XS la Lansare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.