iPhone XS si iPhone XS Max – Autonomia Bateriei

iPhone XS si iPhone XS Max au autonomia bateriei dezvaluita de catre compania Apple, iar lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum par la o prima vedere.

iPhone XS iPhone XS Max Autonomia Bateriei

iPhone XS si iPhone XS Max au anuntate de catre compania Apple imbunatatiri pentru autonomia bateriei in comparatie cu iPhone X, adica jumatate de ora de utilizare in plus pentru primul, si o ora si jumatate in plus pentru al doilea. Facand o comparatie printre specificatiile pe care Apple le listeaza pentru baterie pentru iPhone XS si iPhone XS Max si iPhone X, situatia e usor diferita, cel putin pentru primul, ca pentru al doilea lucrurile sunt doar bune.

iPhone XS ofera in utilizare cu 30 de minute in plus in comparatie cu iPhone X, insa in cazul vorbitului la telefon urmeaza sa scada autonomia cu 1 ora, oferind doar 20 de ore, in loc de 21 de ore. In rest, iPhone XS pierde o ora in cazul redarii de clipuri video, ajungand la 13 ore in loc de 14, dar va permite folosirea internetului timp de 12 ore, si va permite redarea de muzica timp de 60 de ore, incarcarea rapida facandu-se in aceleasi conditii.

iPhone XS si iPhone XS Max – Autonomia Bateriei

iPhone XS Max depaseste iPhone X la toate capitolele, cu o ora si jumatate pentru utilizare, 5 ore pentru vorbit la telefon, o ora pentru redare video, 5 ore pentru ascultat muzica, si o ora pentru navigare pe internet. iPhone XS Max intrece si iPhone 8 Plus cu 4 ore pentru vorbit la telefon, 1 ora pentru redare video si 5 ore pentru ascultat muzica, insa folosirea internetului va consuma bateria in 13 ore, deci aici nu exista diferente.

iPhone XS Max va avea cu siguranta o baterie de peste 3000 mAh integrata de catre compania Apple, iar asta pentru ca altfel nu poate fi sustinuta o asemenea autonomie cu un ecran OLED atat de mare. Chiar daca noul chip A12 Bionic este gandit pentru a consuma mai putina energie, ecranul anuleaza acest castig, iar iPhone XS Max este telefonul la care trebuie sa se gandeasca oricine vrea autonomie buna pentru baterie.