Apple Watch 4: PRET si LANSARE in Romania

Apple Watch 4 are pretul si data de lansare in Romania dezvaluite de catre compania Apple, americanii cerand mai multi bani pentru noile modele de telefoane.

apple watch 4 pret lansare romania

Apple Watch 4 are data de lansare anuntata aseara de catre compania Apple impreuna cu toate noutatile importante pe care fanii seriei de smartwatch-uri trebuie sa stie, inclusiv noile preturi mai mari. Totusi, chiar daca Apple Watch 4 este mai scump decat modelele anterioare, el vine cu multe noutati pregatite pentru lansare, si va las sa le descoperiti in articolul dedicat.

Apple Watch 4 este anuntat de catre compania Apple ca fiind pregatit pentru lansare in Romania in data de 28 septembrie, aceeasi zi in care are loc lansarea iPhone XS si iPhone XS Max. Teoretic, Apple Watch 4 ar trebui sa poata fi precomandat incepand din 21 septembrie in Romania la partenerii celor de la Apple, insa desigur ca aceste date urmeaza sa fi anuntate.

Apple Watch 4: PRET si LANSARE in Romania

Apple Watch 4 urmeaza sa fie vandut in Romania la preturi care incep de la 430 de euro pentru modelul cu ecran de 40mm si 460 de euro pentru modelul cu ecran de 44mm. Asta inseamna ca pentru Apple Watch 4 ar trebui sa platim cam 2000 – 2100 de LEI pentru modelul cu ecran de 40mm si 2200 – 2300 de LEI pentur modelul cu ecran de 40mm.

Apple Watch 4 este mai scump decat modelul de anul trecut, in SUA cu 20 de dolari, in Romania cu putin peste 20 de euro, deci e bine sa fiti pregatiti pentru a plati mai mult pe el. Desigur ca Apple Watch 4 aduce si multe noutati interesante pentru utilizatori, insa asta era de asteptat, asa ca daca sunteti interesati de noul model, stiti cat costa si cand va fi lansat.