Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, NOILE Camere si o DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S10 are in exclusivitate confirmate noile camere pe care compania Samsung urmeaza sa le includa in telefoanele pe care le pregateste pentru lansare.

Samsung GALAXY S10 camere dezamagire

Samsung GALAXY S10 are dezvaluite noile camere si o dezamagire destul de mare astazi, viitoarea serie de telefoane mobile ale companiei coreene avand detaliile dezvaluite incetul, cu incetul, inainte de a fi pusa in vanzare. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie vandut in trei versiuni distincte de catre compania Samsung, fiecare dintre ele cu propriile noutati, mai mult, sau mai putin importante, iar astazi aflam cateva detalii interesante despre ele.

Samsung GALAXY S10 va fi prima serie de telefoane ale Samsung care este vanduta in trei modele, imitand ceea ce fac Apple si Huawei, insa era de asteptat ca aceasta decizie sa fie luata. Samsung GALAXY S10 va fi vandut intr-o versiune standard, care va fi ieftina si nu va avea multe noutati majore, o versiune medie cu pret mai mare si unele noutati importante, plus o versiune de top, care va avea toate noutatile importante integrate de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10 va avea o camera tripla doar in modelul de top, acesta putand avea denumirea Plus, ea fiind formata dintr-un senzor de imagine de 12 megapixeli, unui de 16 megapixeli, si unul de 13 megapixeli. Versiunea medie a Samsung GALAXY S10 va avea doar o camera duala integrata, la fel ca si versiunea cea mai ieftina, camera friind formata dintr-un senzor de 12 megapixeli si unul de 16 megapixeli, o imbunatatire fata de modelele actuale.

“All three devices are expected to feature a 12MP wide-angle lens (78-degree FOV) and a 16MP super wide-angle lens (123-degree FOV). The Galaxy S10 Plus will be the only model to feature a third 13MP telephoto lens (45-degree FOV). Like the Galaxy S9, all three Galaxy S10 models will support Samsung’s dual aperture (f/1.5 and f/2.4) technology.”

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, NOILE Camere si o DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S10 va avea deasemenea in modelul de top integrata si o camera frontala duala 3D, care va permite scanarea fetelor utilizatorilor pentru a oferi securitate biometrica avansata. Aceasta functie a fost integrata in iPhone X initial de catre cei de la Apple, si iata ca a fost nevoie de un an si jumatate pentru ca Samsung sa reuseasca sa o copieze, iar modelul Plus al seriei Samsung GALAXY S10 ar trebui sa fie singurul care sa o ofere pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba deasemenea si un cititor de amprente integrat in carcasa, nu in ecran, asa cum s-a tot zvonit pana acum, iar asta pentru ca Samsung n-ar fi multumita de tehnologie. Desi numeroase zvonuri au spus ca Samsung GALAXY S10 va avea un cititor de amprente integrat in ecran, iata ca tehnologia nu e chiar pe placul celor de la Samsung, asa ca se pare ca nu va fi integrata in vreunul dintre cele trei modele care vor fi puse in vanzare.

“Samsung is said to be testing an S10 model with an embedded fingerprint sensor, our source claims the technology won’t make it into next year’s device, contradicting an earlier report. Instead, the fingerprint sensor will likely remain on the rear of the device.”

Samsung GALAXY S10 va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019, cel mai probabil, de catre cei de la Samsung, insa vanzarile nu vor incepe decat la cam doua saptamani distanta de dezvaluire. Samsung GALAXY S10 ar urma sa fie vandut in versiuni cu preturi pentru cam fiecare buzunar, insa versiunea de top, cu camera tripla si camera frontala 3D, ar urma sa coste peste 1000 de dolari din cauza tehnologiilor integrate de catre Samsung.