Samsung GALAXY S10: ANUNTUL care va INTRISTA Fanii

Samsung GALAXY S10 are parte de un anunt care va intrista multi dintre fanii care asteapta lansarea noului model de smartphone, iata care e vestea proasta.

samsung galaxy s10 carcasa cititor amprente

Samsung GALAXY S10 are parte de un anunt care ar putea intrista multi dintre fanii care asteapta lansarea noului model de smartphone, iar asta pentru ca ar putea fi oferit fara o schimbare extrem de asteptata. S-a spus in repetate randuri ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat cu un cititor de amprente integrat in ecran, acesta urmand a fi si cel mai avansat oferit vreodata pentru vreun smartphone, insa visele s-ar putea transforma in absolut nimic.

Samsung GALAXY S10 este testat, aparent, de catre compania Samsung inclusiv intr-o versiune care are cititor de amprente in carcasa, exact precum modelele pe care le vand acum coreenii pe piata. Acest lucru este totusi perfect normal, pentru ca daca Samsung GALAXY S10 nu va putea avea integrat un cititor de amprente in ecran, atunci va fi nevoie de includerea sa in carcasa, pentru ca Samsung sa aiba o alternativa de rezerva in caz de esec in dezvoltare.

Samsung GALAXY S10: ANUNTUL care va INTRISTA Fanii

Samsung GALAXY S10 are totusi dezvaluit astazi faptul ca integrarea cititorului de amprente in carcasa nu este finalizata, si ca exista posibilitatea ca Samsung sa nu reuseasca sa isi duca planurile la indeplinire. Aceasta ar fi o serioasa dezamagire pentru fanii din intreaga lume, iar asta pentru ca integrarea cititorului de amprente in ecranul Samsung GALAXY S10 este una dintre cele mai asteptate schimbari pentru noul model de smartphone.

Samsung GALAXY S10 ar trebui sa aiba modele diferite de cititoare de amprente integrate in ecran, modele superioare in versiunile superioare, si unul standard in versiunea ieftina, dar poate ca versiunea ieftina nu va mai avea unul. Poate ca modelul cel mai ieftin al Samsung GALAXY S10 nu va fi lansat cu un cititor de amprente in ecran, si de aceea este testat un asemenea model, insa si aceasta va fi o mare dezamagire pentru multi dintre fani.