Fortnite – Problema SERIOASA la care NIMENI nu se Astepta

Fortnite pentru iPhone, Android, si calculatoare, genereaza o problema foarte mare pentru utilizatorii care au instalat si folosesc jocul in mod frecvent.

Fortnite Problema NIMENI Astepta

Fortnite creaza o problema foarte serioasa la care nimeni nu se astepta, iar asta pentru ca vorbim despre un joc pentru terminale mobile, sau calculatoare, si nu despre ceva mult mai serios. Mai exact, conform unui portal britanic pentru initierea petitiilor de divort, Fortnite, si alte jocuri online, sunt responsabile pentru cam 5% din divorturile inregistrate in cursul anului 2018, iar asta in conditiile in care de obicei exista motive mai serioase.

Fortnite genereaza dependenta in randul utilizatorilor, iar asta reprezinta o problema atat de mare pentru unii, incat se pare ca se recurge inclusiv la divort, ceva ce arata ca jocurile online pot distruge relatii. Dintre toate jocurile online car eau fost mentionate ca motiv principal pentru divort, Fortnite ocupa prima pozitie, asa ca Epic Games a reusit sa creeze un joc care este, pentru unii, mai presus decat propria relatie pe care o are cu sotul/sotia.

Fortnite – Problema SERIOASA la care NIMENI nu se Astepta

Fortnite are peste 125 de milioane de utilizatori inregistrati la nivel global, cateva milioane dintre ei fiind activi simultan in cadrul platformei, asa ca vorbim despre multi care se concentreaza pe joc in loc de altceva. Procentul este unul destul de serios pentru ca vorbim despre relatii care in loc sa infloreasca, iau sfarsit din cauza jocului Fortnite, insa e posibil ca la mijloc sa fi fost si alte probleme care in final sa fi motivat o decizie atat de radicala.

“Is Fortnite ruining your relationship? You’re not alone because according to divorce-online.com, nearly 5% of the divorce petitions it’s received this year have blamed addiction to Fortnite and other online games as a reason for divorce.”

Fortnite a fost lansat de catre cei de la Epic Games initial pentru platforma iPhone, si calculatoare, iar mai apoi pe Android, insa a crescut extrem de rapid in popularitate multumita gameplay-ului pe care il ofera. Asta i-a motivat pe oameni sa se si joace atat de mult Fortnite incat ajung sa ignore persoanele din jurul lor, sau alte lucruri importante, iar in final se pare ca poate ajunge chiar sa destrame si familii.