Fortnite: PROBLEME Mari CONFIRMATE de Epic Games

Fortnite are o serie de probleme foarte mari confirmate de catre compania Epic Games pentru utilizatori, iata ce spun americanii si despre rezolvarea lor.

Fortnite iphone merge greu

Fortnite, probabil cel mai popular joc lansat in 2018 pentru terminale mobile, are probleme serioase de functionare pe iPhone si iPad, compania Epic Games confirmandu-le recent. Epic Games a anuntat ca este constienta de probleme serioase de performante pe care utilizatorii iPhone si iPad le au cu jocul Fortnite, si ca le-a rezolvat deja, in versiuni interne.

Fortnite are peste 100 de milioane de jucatori la nivel global, vasta majoritate pe iPhone si iPad, iar Epic Games stie cat de importanta e experienta de joc pentru toata lumea. Conform celor care joaca Fortnite, jocul incepe sa aiba lag si sa functioneze foarte greu, aceleasi probleme fiind intalnite inclusiv pentr versiunile pentru Windows si Mac ale jocului.

Fortnite: PROBLEME Mari CONFIRMATE de Epic Games

Fortnite are problemele de pe calculatoare rezolvate, iar acum cei de la Epic Games se concentreaza pe problemele de performante din iPhone si iPad, acestea urmand a fi rezolvate curand. Desigur ca Epic Games nu a anuntat si o posibila data la care va oferi actualizarea pentru Fortnite pe iPhone si iPad care va avea problemele rezolvate, dar e de asteptat ca ea sa fie oferita foarte curand.

“We know that iOS performance is in a rough state, but we want to let you know that we’ve fixed the issues and are working on getting a patch out as soon as possible. We know you’re eager to get started on those High Stakes Challenges and try out the Getaway LTM. We’ll let you know as soon as we have an update for when the patch will go live.”

Fortnite a fost actualizat ieri pentru platforma iOS de catre Epic Games, dar desigur ca nu cu o rezolvare pentru problemele iPhone si iPad, asa ca acestea mai asteapta. As spune ca Epic Games va lansa zilele acestea o actualizare pentru Fortnite care va aduce lucrurile la normal, insa trebuie sa mai aveti putina rabdare pana cand aceasta va fi disponibila in mod oficial.