Siri Shortcuts a fost Lansata Impreuna cu iOS 12

Siri Shortcuts a fost lansata astazi impreuna cu iOS 12, noua aplicatie pentru iPhone si iPad aducand o gama foarte variata de functii noi pentru asistentul Siri.

Siri Shortcuts ios 12

Siri Shortcuts este o aplicatie special creata de catre compania Apple pentru utilizatorii iPhone, iPad, si iPod Touch care au iOS 12, ea permitand crearea de scurtaturi controlate de Siri. Apple inlocuieste aplicatia Workflow din App Store cu cea Siri Shortcuts, care a fost lansata astazi, astfel ca toata lumea o poate instala si folosi in propriile terminale mobile.

Siri Shortcuts simplifica foarte mult viata oamenilor pentru ca permite rostirea de comenzi vocale care sa controleze anumite functii ale iPhone si iPad, in loc sa le controlam manual. Aplicatia Siri Shortcuts ne ofera posibilitatea de a crea aceste scurtaturi pentru Siri si aplicatiile pe care le avem disponibile in terminale, astfel ca putem configura totul oricum dorim.

Siri Shortcuts a fost Lansata Impreuna cu iOS 12

Siri Shortcuts functioneaza cu orice limba pentru care exista suport implementat deja pentru Siri, deci nu si in limba romana, insa partea buna este ca va puteti folosi de ea siin Romania. Cei de la Apple va lasa sa si alegeti cum sa creati comenzile vocale pe care sa le folositi pentru Siri Shortcuts, astfel ca aveti control total, asa cum ofera si Google cu Google Assistant, de exemplu.

“Siri Shortcuts deliver a quick way to get things done with your apps with just a tap or by asking Siri. The Shortcuts app enables you to create personal shortcuts with multiple steps from your favourite apps. Start from hundreds of examples in the Gallery or drag and drop to create your own. Shortcuts includes over 300 built-in actions and works with many of your favourite apps including Contacts, Calendar, Maps, Music, Photos, Camera, Reminders, Safari, Health as well as any app that supports Siri Shortcuts.”

Siri Shortcuts va evolua pe masura ce Apple va decide sa ofere noi functii pentru Siri, si utilizatorii vor invata cum sa le foloseasca, insa totul depined de disponibilitatea de a ni le oferi. In momentul de fata puteti instala aplicatia Siri Shortcuts pe iPhone, iPad, si iPod Touch care au iOS 12 preinstalat, din aceasta pagina, si sunt curios sa aflu care e experienta voastra.