iPhone XS: Primele POZE Confirma Calitatea UIMITOARE a Camerei

iPhone XS are prezentate aici primele poze facute cu noua camera, ele confirmand faptul ca Apple a facut schimbari foarte bune pentru senzorii de imagine.

iPhone XS POZE Camera

iPhone XS si iPhone XS Max au o noua camera duala cu senzori de 12 megapixeli, Smart HDR, si imbunatatiri software substantiale, inclusiv multumita inteligentei artificiale, Apple laudand din plin noua componenta. Cei de la Apple au oferit telefoane iPhone XS si iPhone XS Max catorva fotografi renumiti, iar astazi vedem primul material publicat de catre unul dintre ei pentru a ne arata cat de bine poate sa inregistreze poze iPhone XS cu noua sa camera.

iPhone XS a facut o plimbare prin Zanzibar pentru a ii fi pusa in evidenta camera, in locuri cu lumina foarte buna, care au permis captarea foarte fidela a subiectilor care au ajuns in fata senzorilor de imagine. Desigur ca pentru inregistrarea acestor poze au fost folosite, cel mai probabil, si accesorii care sa stabilieze iPhone XS in timp ce imaginile a fost inregistrate, majoritatea fotografilor folosindu-se de ele pentru a putea inregistra poze grozave.

iPhone XS: Primele POZE Confirma Calitatea UIMITOARE a Camerei

iPhone XS POZE Camera 1

iPhone XS sigur are o camera foarte buna, insa nu se specifica daca pozele au fost facute folosind aplicatia nativa Camera, sau vreo alta aplicatie terta, si daca au fost editate in vreun fel in telefoane. La analiza datelor EXIF apare si Adobe Photoshop CC 2018 in cazul modificarilor facute pentru pozele inregistrate cu iPhone XS, deci e posibil ca programul de editare foto sa fi fost folosit pentru a face unele ajustari pentru anumite poze, fie ca sunt mari, sau mici.

iPhone XS Sample Photo

iPhone XS este aici abia la prima dovada a faptului ca are o camera grozava implementata de catre compania Apple, insa sunt sigur ca vom vedea si alte sedinte foto facute in alte zone de pe planeta. Nu cred ca Apple nu a reusit sa imbunatateasca macar putin camerele din iPhone XS in comparatie cu cele din iPhone X, insa cat de mari sunt diferentele intre ele ramane ca fiecare sa afle dupa ce intra in posesia propriului terminal si analizeaza pozele.