iPhone XS si iPhone XS Max aurii UNBOXING VIDEO

iPhone XS si iPhone XS Max de culoare aurie au parte de primul unboxing video lansat inainte ca telefoanele sa fie vandute, iata cat de bine arata smartphone-urile.

iPhone XS XS Max UNBOXING VIDEO

iPhone XS si iPhone XS Max au astazi parte de un prim unboxing din partea unuia dintre cei mai cunoscuti youtuberi de pe planeta, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum arata ambele telefoane. Unboxing-urile au devenit destul de inutile de-a lungul anilor, deoarece nu se schimba mai nimic in cutie, iar prezentarea telefonului e ceea ce conteaza mai mult, versiunile aurii ale iPhone XS si iPhone XS Max aratand destul de bine anul acesta.

iPhone XS si iPhone XS Max sunt oferite de catre compania Apple in culoare aurie dupa ce iPhone X a fost lansat fara aceasta optiune, aparent pentru ca era greu de vopsit, dar probabil Apple avea nevoie de ceva noi si pentru anul acesta. Unboxing-ul de azi confirma si faptul ca iPhone XS si iPhone XS Max vor veni fara acel adaptor Lightning to 3.5mm jack care permitea conectarea castilor cu port audio de 3.5mm, asa ca va trebui sa va cumparati separat unul.

iPhone XS si iPhone XS Max aurii UNBOXING VIDEO

iPhone XS a fost oferit impreuna cu iPhone XS Max catre jurnalisti din intreaga lume pentru review-uri, iar primele urmeaza sa apara undeva in cursul acestei seri, sau nopti, cu cateva zile inaintea lansarii. Cei de la Apple procedeaza in mod frecvent la fel pentru a ii convinge pe oameni sa le cumpere noile produse, iar iPhone XS si iPhone XS Max vor avea parte de primele pareri pertinente oferite in urmatoarele ore de catre jurnalistii din intreaga lume.

iPhone XS si iPhone XS Max arata foarte bine in culoarea aurie, insa compania Apple le va oferi deasemenea si in versiuni space gray, si argintie, insa aceasta noua ar putea fi cea mai populara dintre toate. iPhone XS si iPhone XS Max vor fi lansate vineri la nivel global de catre compania Apple, atunci urmand a incepe si precomenzile in Romania, dar lansarea in tara noastra urmeaza sa aiba loc abia in dimineata zilei de 28 septembrie.