Precomenzile iPhone XS si Apple Watch 4 Incep sa fie Expediate

iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4 incep sa fie expediate catre clientii care au facut precomanda pentru noile modele de telefoane in cursul zilei de vineri.

0

iPhone XS Apple Watch 4 Precomenzi Expediate

iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4 au fost lansate pentru precomanda vinerea trecuta de catre compania Apple, si lumea s-a cam inghesuit sa le cumpere. Acum, la 3 zile distanta de lansarea lor in magazine, primele precomenzi pentru seria iPhone XS si Apple Watch 4 au inceput sa fie expediate catre clienti, conform imaginilor publicate pe internet.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Exact ca in fiecare an, si in acesta vedem ca seria iPhone XS si Apple Watch 4 sunt expediate direct din China catre clientii celor de la Apple, mai exact din Shanghai, Zhengzhou, si alte zone, unde Foxconn si ceilalti parteneri Apple au fabrici. Cei de la UPS sunt principalii contractati pentru a face livrarea coletelor, insa doar pana pe continentele unde trebuie sa ajunga coletele, de acolo fiind preluate de firme locale de curierat.

Precomenzile iPhone XS si Apple Watch 4 Incep sa fie Expediate

iPhone XS Apple Watch 4 Precomenzi Expediate 1

iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4 sunt transportate pe cale aeriana de catre compania Apple pentru ziua lansarii, deci maine ar trebui sa ajunga in SUA si Europa la centrele locale. In tarile din apropierea Chinei ar trebui sa fie livrate mai repede coletele cu iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4, dar livrarile se vor face tot incepand de vineri, in majoritatea cazurilor.

iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4 sunt lansate de catre compania Apple in cateva zeci de tari pentru inceput, iar dintre toate, doar smartwatch-ul are stocuri foarte limitate. In momentul de fata iPhone XS, iPhone XS Max pot fi cumparate cu o asteptare de cam 2 saptamani, in timp ce in cazul Apple Watch 4 aceasta ajunge la o luna, stocurile fiind prea mici.