OnePlus TV e Urmatorul Televizor Android pe care-l vei Dori

OnePlus TV este viitorul televizor Android pe care compania chinezeasca a anuntat ca-l va lansa, iata ce intentioneaza sa ofere pentru clientii din lumea intreaga.

oneplus tv android

OnePlus TV este urmatorul produs pe care compania chinezeasca l-a anuntat pentru lansare pe pietele globale, ea evoluand de la productia de smartphone-uri catre televizoare inteligente, pentru 2019. OnePlus TV ar urma sa fie un televizor Android premium pe care chinezii il dezvolta, desi asteptarile nu ar trebui sa fie chiar atat de mari, avand in vedere ca OnePlus nu e o companie care lanseaza telefoane premium, ci doar ieftine si performante.

OnePlus TV va fi un televizor inteligent care va beneficia de inteligenta artificiala si software de ultima generatie pentru a le oferi clientilor o experienta cum nu au mai avut, sau cel putin asta vor chinezii. Desigur ca OnePlus TV va fi conectat la internet, si va permite folosirea sa de catre utilizatori, sistemul de operare oferit fiind cel Android, care este tot mai popular pentru televizoare, chiar daca nu ofera totdeauna o experienta chiar atat de buna de folosire.

OnePlus TV e Urmatorul Televizor Android pe care-l vei Dori

OnePlus TV urmeaza sa ofere si posibilitatea de control folosind comenzi vocale, ceva necesar pentru produsele de acest gen in ziua dea stazi, el fiind interconectat si cu telefoane mobile, sau sisteme home cinema/audio. OnePlus TV ar urma sa aiba un ecran 4K, si tehnologie LED pentru ecran, ceva ce exista in destul de putine modele in momentul de fata, dar ceva care este de viitor, mai ales pentru un televizor cu sistem de operare Android.

“At present, we feel the current market of TVs is still feeling quite traditional in their functionality and experience. And they haven’t really well-integrated the internet into the experience, and making the experience match with what would be expected in today’s connected society. People don’t want two things. The mission for us is to combine the two things.”

OnePlus TV va fi cu siguranta un televizor interesant, pentru ca va fi mai ieftin decat altele din categoria sa, asa cum se intampla si cu telefoanele, deci va fi foarte cautat de catre cei interesati de asemenea produse. Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansat acest OnePlus TV pentru clienti, insa cred ca in 2019 va fi prezentat si lansat pe piata, asa ca ramane de vazut cam ce fel de experienta va oferi, si la ce pret urmeaza sa fie vandut.