iPhone XS si XS Max au fost LISATATE de Orange si Vodafone

iPhone XS si iPhone XS Max au fost listate deja de catre Orange si Vodafone, aparitia fiind surprinzatoare, desi precomenzile inca nu au inceput in Romania.

iPhone XS XS Max LISATATE Orange Vodafone

iPhone XS si XS Max au fost listate astazi de catre Orange in cadrul magazinului online in aceasta pagina, toate modelele compainei Apple fiind disponibile pentru vizualizare, deocamdata, cei de la Vodafone deschizand o sesiune de preinregistrare. Desi in mod normal iPhone XS si XS Max ar fi trebuit sa aiba doar o pagina de preinregistrare la cei de la Orange, iata ca telefoanele au fost complet listate in cadrul magazinului online, si asta e bine.

iPhone XS si XS Max sunt listate la Orange, dar nu puteti vedea deocamdata cat urmeaza sa coste telefoanele, iar asta pentru ca ofertele probabil nu au fost finalizate, sau nu au fost inca incarcate in magazinul online. Totusi, partea buna este ca in aceasta pagina puteti vedea fiecare model al iPhone XS si XS Max si puteti salva pagina respectiva pentru a va comanda rapid modelul dorit in momentul in care vor fi deschise precomenzile, pentru a prinde unitati din stoc.

iPhone XS si XS Max au fost LISATATE de Orange si Vodafone

iPhone XS XS Max LISATATE Orange Vodafone 1

iPhone XS si XS Max au la Vodafone doar o pagina de preinregistrare, unde va puteti inscrie pentru a fi notificati in momentul in care precomenzile vor fi deschise in mod oficial in Romania, dar despre asta voi vorbi in alte articole. Spre deosebire de Orange, la Vodafone nu aveti listate toate modelele iPhone XS si XS Max in magazinul online, asa ca va trebui sa va grabiti cu achizitia abia in momentul in care telefoanele vor fi listate pentru cumparare.

iPhone XS si XS Max nu au fost inca listate la Telekom, operatorul fiind ultimul care va anunta ca va incepe sa ofere telefoanele pentru precomanda incepand cu data de 21 septembrie, asa cum ne-a promis Apple. In acea zi vom afla si preturile finale pentru iPhone XS si XS Max la Orange, Vodafone, si Telekom, Digi nefiind operator certificat de catre compania Apple, deci nu va vinde telefoanele din prima zi, asa cum s-a intamplat si in alti ani.