ZTE Nubia Z18S: Telefonul UIMITOR cu 2 Ecrane

ZTE Nubia Z18S este un telefon uimitor prezentat zilele acestea, l avand un al doilea Ecran montat in carcasa, separat de primul cu margini uimitor de mici.

ZTE Nubia Z18S 2 ecrane

ZTE Nubia Z18S este un telefon uimitor creat de catre compania chinezeasca ZTE, ale caror terminale mobile au fost interzise in administratia publica din SUA din cauza faptului ca-i cam spioneaza pe utilizatori. Chiar si asa, chinezii incearca sa inoveze, asa ca au prezentat ZTE Nubia Z18S, un telefon Android care are doua ecrane, ceva ce pana acum am mai vazut, insa niciodata intr-un format de acest gen, care ar putea fi atractiv pentru multi oameni.

ZTE Nubia Z18S are un ecran principal cu margini foarte subtiri, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, el fiind foarte similar cu Vivo NEX, sau Oppo Find X, doar ca nu are maginea inferioara la fel de groasa. Mai mult decat atat, in carcasa ZTE Nubia Z18S se regaseste un al doilea ecran, care nu arata la fel de bine preucm primul, dar functioneaza cam la fel, sistemul de operare Android fiind deasemenea utilizat, dar intr-un mod separat.

ZTE Nubia Z18S: Telefonul UIMITOR cu 2 Ecrane

ZTE Nubia Z18S nu are camera frontala, pentru ca ecranul secundar permite folosirea celei principale pentru a face selfie-uri, iar asa s-a gansit spatiu in carcasa pentru a include cel de-al doilea ecran. Cititorul de amprente din ZTE Nubia Z18S a fost mutat din carcasa intr-un buton lateral, iar asta pentru ca nu exista loc pentru el altundeva, asa ca utilizatorii vor trebui sa se obisnuiasca cu aceasta schimbare destul de interesanta.

ZTE Nubia Z18S este un telefon uimitor prin faptul ca include doua ecrane intr-o carcasa nu foarte groasa, si vine cu unul care are margini extrem de mici in raport cu panoul frontal, ceva ce putini producatori au reusit sa ofere. Deocamdata nu se stie cat urmeaza sa coste ZTE Nubia Z18S, sau ce specificatii va avea, insa e cel mai aproape de a oferi functionalitatea unui telefon cu 2 ecrane fara a fi nevoie de chingi pentru pliere, sau alte lucruri similare.