iPhone XR are mai PUTIN RAM decat iPhone XS, Baterie mai MARE

iPhone XR este vandut cu mai putina memorie RAM decat cea integrata in iPhone XS, insa bateria este de capacitate mai mare, deci va oferi autonomie mai buna.

iPhone XR PUTIN RAM iPhone XS Baterie MARE

iPhone XRiPhone XS si iPhone XS Max au specificatiile tehnice oficiale publicate astazi de catre autoritatile din China impreuna cu certificarea pentru vanzare in tara, iar asa aflam si noi ce se ascunde in interiorul lor. iPhone XS vine cu o baterie de 2568 mAh, mai mica decat cea de 2716 Mah din iPhone X, iPhone XS are una de 3174 mAh, mult mai mare decat cea din iPhone 8 Plus(2691 mAh), iar iPhone XR are o baterie de 2942 mAh, substantial mai mare decat cea din iPhone 8(1821 mAh).

iPhone XR este telefonul Apple cu cea mai buna autonomie dintre toate, desi are un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, care consuma foarte mult, el intrecand chiar si iPhone XS Max, care are o baterie de capacitate mai mare. Noul chip A12 Bionic este cel care aduce aceasta autonomie foarte buna pentru baterie pe iPhone XR, iPhone XS si iPhone XS Max urmand a fi totusi superioare seriei iPhone 8 si iPhone X, cu cel putin jumatate de ora, conform Apple.

iPhone XR are mai PUTIN RAM decat iPhone XS, Baterie mai MARE

iPhone XR PUTIN RAM iPhone XS Baterie MARE 357104 1

iPhone XR are autonomie mai buna decat seria iPhone XS, insa vine cu doar 3 GB de memorie RAM, in timp ce modelele mai scumpe au 4 GB de memorie RAM integrata de catre compania Apple, spre multumirea tuturor. Acel GB de memorie RAM in plus va permite tinerea aplicatiilor deschise in fundal, chiar daca un numar mai mare este accesat de catre utilizatori, iar asa cu seria iPhone XS compania Apple a rezolvat marea problema a iPhone X.

iPhone XR nu are toate beneficiile seriei iPhone XS, insa este cu 300 de euro mai ieftin, asa ca era normal ca unele noutati sa nu ajunga in acest model, iar cei care-l cumpara trebuie sa stie, si sa fie multumiti cu asta. iPhone XS si iPhone XS Max vor fi lansate vineri de catre compania Apple intr-o varietate de tari, in timp ce iPhone XR va fi lansat in data de 26 octombrie, inclusiv in Romania, precomenzile urmand a incepe pe 21 septembrie, si respectiv 19 octombrie.