iPhone XS si XS Max DISTRUG Concurenta in Performante

iPhone XS si iPhone XS Max distrug concurenta Android in primele teste de performante, compania Apple reusind sa ramana deocamdata peste competitori.

iPhone XS XS Max DISTRUG Concurenta Performante

iPhone XS si iPhone XS Max au avut primele review-uri publicate ieri de catre jurnalistii care au primit telefoanele de la compania Apple, unii dintre ei facand inclusiv teste de performante pentru noile modele de smartphone-uri. Dupa cum prea bine stiti deja, iPhone XS si iPhone XS Max vin cu un nou chip A12 Bionic pe care compania Apple l-a integrat pentru a oferi performante de top, lucru care se intampla, insa diferenta fata de iPhone X si iPhone 8 e mica.

iPhone XS si iPhone XS Max aduc un spor de performante de doar 10% fata de iPhone X, conform unui numar destul de mare de teste de performante facute pana acum, dar asta doar in cazul Geekbench. In cazul AnTuTu diferentele sunt uriase, de peste 20%, dar asta pentru ca acolo sunt luate in calcul si performantele placii video, sau a memoriei RAM suplimentare, nu doar puterea bruta de procesare pe care o ofera noul procesor integrat de catre Apple.

iPhone XS si XS Max DISTRUG Concurenta in Performante

iPhone XS XS Max DISTRUG Concurenta Performante 1

iPhone XS este mult mai performant in comparatie cu OnePlus 6, diferenta in Geekbench fiind de 2400 de puncte intre cele doua terminale, adica de aproximativ 25%, ceva ce este totusi sub asteptari. Fata de Samsung GALAXY Note 9 diferenta este si mai mare, acelasi lucru fiind valabil si cu restul smartphone-urilor care functioneaza in baza chip-ului Qualcomm Snapdragon 855, vechi de doar jumatate de an, el fiind oricum inferior celui A11.

iPhone XS UMILESTE Telefoane Android Performante 1

iPhone XS va fi mai performant si decat Samsung GALAXY S10, sau viitoarele modele de smartphone-uri Android, iar asta pentru ca viitorul chip Qualcomm Snapdragon 855 abia depaseste 10.000 de puncte in Geekbench. Desigur ca dupa unele modificari se poate apropia de performantele iPhone XS, insa asta se va intampla prin vara lui 2019, iar pana atunci telefoanele Apple ar trebui sa domine piata smartphone in materie de performante, mai ales ca problema tinerii aplicatiilor deschise in fundal ar trebui sa fi fost rezolvata.