iPhone XS Max vs iPhone X – Testul Performantelor

iPhone XS Max si iPhone X apar intr-un test al performantelor care ne arata cat de mult s-a imbunatatit rapiditatea sistemului de operare pe noul telefon Apple.

iPhone XS Max iPhone X Test Performante

iPhone XS Max si iPhone X par intr-un prim test al peformantelor care incerca sa ne arate cam ce fel de diferente exista intre cele doua modele de telefoane mobile ale companiei Apple. Vorbim despre iPhone XS Max cu un chip A12 Bionic si iPhone X cu un chip A11 Bionic, in puterea de procesare existand o diferenta de 10% in performante, dar primul are 4 GB RAM, al doilea doar 3 GB RAM.

iPhone XS Max este cu doar putin mai rapid decat iPhone X in acest test de performante, diferentele fiind exact cele vazute in benchmark-urile aparute pana in prezent, adica nesemnificative. Ca sa fiu sincer, singura aplicatie unde s-a vazut o diferenta sesizabila in performante este iMovie, acolo iPhone XS Max fiind mai rapid, dar asta poate fi si doar datorita mediului de stocare mai rapid, daca are capacitate mai mare.

iPhone XS Max vs iPhone X – Testul Performantelor

iPhone XS Max si iPhone X au parte de un test facut de catre un amator, cu multe bucati taiate, care ridica semne de intrebare privind credibilitatea unora dintre imaginile prezentate. In aceeasi idee, nu vedem un test pentru redeschiderea aplicatiilor din fundal pe iPhone XS Max, si ma intreb oare ce se ascunde intr-o asemenea verificare, dar sigur vom afla.

iPhone XS Max ar putea avea un mare avantaj in fata iPhone X daca va tine mai multe aplicatii deschise in fundal, dar daca asta nu se va intampla, atunci telefonul in sine va fi o foarte mare dezamagire.

9 COMENTARII

  1. Probleme pe Xs Max cu volumul soneriei,se aude foarte incet cand suna,am setat volumul la maximum si tot la fel de incet se aude.Pe 7 plus nu am patin niciodata. Mai are cineva aceasta problema?

  2. Și încă ceva.
    By default, telefonul reduce sunetul apelului/alarmei în momentul când te uiți la el, ca să nu mai deranjeze inutil, că știe că ești cu ochii la ecran mulțumită funcției Attention-Aware.
    O găsești în meniul Face ID din Settings.

    Încearcă să-ți apelezi telefonul când nu te uiți la el, tot încet sună?

  3. Pățesc și eu, dar uneori, nu tot timpul.
    E o problemă în versiunea asta de iOS cu redarea sunetelor de sistem. Am mai pățit asta și pe iPhone X la unul dintre build-urile beta intermediare ale iOS 12.
    Uneori, când blochez telefonul, se aude EXTREM de tare sunetul de Lock, iar alteori se aude normal.

  4. Parca era vorba ca noile iPhoane sunt mult mai rapide la conexiunea de date – nu reiese din speed test.
    In rest parca XS are un usor avantaj in deschiderea aplicatiilor, dar neesential.

  5. Zaone, offtopic, cand poti sa ne bucuri oare cu un update la aplicatie? Pe browser nu e ok experienta si in aplicatie e pacat ca nu beneficiem de tot ecranul, acum te impinge si Apple de la spate cu noile ecrane :).