iPhone XS Max vs iPhone X – Testul Performantelor

iPhone XS Max si iPhone X apar intr-un test al performantelor care ne arata cat de mult s-a imbunatatit rapiditatea sistemului de operare pe noul telefon Apple.

9

iPhone XS Max iPhone X Test Performante

iPhone XS Max si iPhone X par intr-un prim test al peformantelor care incerca sa ne arate cam ce fel de diferente exista intre cele doua modele de telefoane mobile ale companiei Apple. Vorbim despre iPhone XS Max cu un chip A12 Bionic si iPhone X cu un chip A11 Bionic, in puterea de procesare existand o diferenta de 10% in performante, dar primul are 4 GB RAM, al doilea doar 3 GB RAM.

iPhone XS Max este cu doar putin mai rapid decat iPhone X in acest test de performante, diferentele fiind exact cele vazute in benchmark-urile aparute pana in prezent, adica nesemnificative. Ca sa fiu sincer, singura aplicatie unde s-a vazut o diferenta sesizabila in performante este iMovie, acolo iPhone XS Max fiind mai rapid, dar asta poate fi si doar datorita mediului de stocare mai rapid, daca are capacitate mai mare.

iPhone XS Max vs iPhone X – Testul Performantelor

iPhone XS Max si iPhone X au parte de un test facut de catre un amator, cu multe bucati taiate, care ridica semne de intrebare privind credibilitatea unora dintre imaginile prezentate. In aceeasi idee, nu vedem un test pentru redeschiderea aplicatiilor din fundal pe iPhone XS Max, si ma intreb oare ce se ascunde intr-o asemenea verificare, dar sigur vom afla.

iPhone XS Max ar putea avea un mare avantaj in fata iPhone X daca va tine mai multe aplicatii deschise in fundal, dar daca asta nu se va intampla, atunci telefonul in sine va fi o foarte mare dezamagire.