iPhone XS/Max: PRIMUL Test de REZISTENTA (VIDEO)

iPhone XS si iPhone XS Max au rezistenta comparata intr-un test care le pune fata in fata cu iPhone X, iar rezultatele sunt cu adevarat uimitoare.

iphone xs test rezistenta video

iPhone XS abia a fost lansat de catre compania Apple, insa iata ca deja apare intr-un test de rezistenta, unde este comparat cu iPhone XS Max si iPhone X pentru a nis e arata cat de rezistent este. Compania Apple a anuntat ca iPhone XS are cea mai rezistenta sticla pe ecran si carcasa, dintre toate telefoanele existente, insa desigur ca nu e indestructibil.

Primul test testeaza rezistenta iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone X la impact cand telefoanele cad de la o distanta de cam 1 metru, adica de la nivelul buzunarului pantalonilor. In aceasta situatie, toate telefoanele au supravietuit fara probleme, desi este destul de clar ca suprafata ar trebui sa le crape ecranele, iata ca realitatea este diferita.

iPhone XS/Max: PRIMUL Test de REZISTENTA (VIDEO)

iPhone XS si iPhone XS Max rezista mult mai bine decat iPhone X cand vorbim despre impact de la inaltimea capului, ultimul avand ecranul crapat intr-o margine, in timp ce celelalte raman cu ecranele si carcasele intacte. Cand se trece la impact de la o distanta de 3 metri, situatia se schimba, iPhone X fiind distrus complet, iPhone XS Max avand aceeasi soarta, cu ecranul imposibil de a mai fi folosit, dar iPhone XS rezista fara probleme.

iPhone XS pare sa fie cel mai rezistent dintre toate cele trei telefoane, iar asta pentru ca are o sticla mai rezistenta decat cea a iPhone X, dar e mai mic decat iPhone XS Max. Se pare ca iPhone XS Max e mai fragil decat iPhone XS, insa mai rezistent decat iPhone X, ceea ce este o veste foarte buna pentru clientii Apple care vor decide sa cumpere acest model.

3 COMENTARII

  1. Nu cred ca e sintetic,e doar betonul vopsit in verde,nu se vede nici un firicel,nimic. Se și aude când cade efectiv telefonul ca nu e material sintetic. Și la căderea pe material sintetic nu sar cioburi chiar așa din ecran la impact.