Apple a ANULAT Seriale TV din Motive STUPIDE

Apple investeste 1 miliard de dolari in seriale TV si filme, insa a decis sa anuleze anumite proiecte din motive stupide, care ii incarca planurile de lansare.

apple anulat seriale TV

Apple investeste sute de milioane de dolari in productia de seriale TV si filme pe care sa le includa intr-un nou serviciu de video la cerere pe care intentioneaza sa il lanseze in 2019. Desi cei de la Apple au ales sa colaboreze cu actori foarte cunoscuti, compania a refuzat sa finalizeze anumite proiecte deoarece acestea contineau limbaj explicit, sau unele scene de sex.

Apple este de ani de zile impotriva aplicatiilor cu continut pornografic, impotriva limbajului vulgar, iar asta s-a vazut in cenzura pe care o impun in App Store, dar acum totul se transfera la seriale si filme. Tim Cook a anulat anul trecut un serial numit Vital Signs, dupa ce l-a vizionat, deoarece continea prea multa violenta, acesta prezentand viata lui Dr. Dre, director in cadrul Apple.

Apple a ANULAT Seriale TV din Motive STUPIDE

Apple a alocat 1 miliard de dolari pentru a crea seriale TV si filme pentru Apple Music, insa iata ca se “impiedica” in politica sa de a crea continut mult prea “curat. Apple nu vrea ca serialele TV si filmele sale sa aiba tenta politica, sau sa abordeze subiecte controversate, iar asta a generat intarzieri mari in finalizarea proiectelor, si lansarea serviciului de streaming video.

“Gigantul Tech vrea să facă spectacole scriptate pentru streaming, numai fără violenţă, politica şi linii de poveste riscante. Tim Cook a vizionat cu mai bine de un an în urmă primul serial TV al Apple, “Semne Vitale”,”Vital Signs” şi a fost tulburat de ceea ce a văzut. Spectacolul, o poveste întunecată, semi-biografica a artistului hip hop Dr. Dre, prezinta personaje care consuma cocaină, fac o orgie extinsă într-un conac şi trag cu arme de foc.”

Apple incearca sa elimine din continutul sau lucruri care au devenit ceva “normal” in mai toate productiile, chiar daca ele nu sunt tocmai lucruri normale in viata de zi cu zi. Problema e ca multa lume se uita la asemenea continut tocmai pentru aceste lucruri, iar ele fac serialele si filmele interesante, asa ca viziunea aceasta conservatoare a Apple ar putea aduce continut care sa nu fie apreciat.