Apple Watch 4: Asa vei Folosi Sistemul ce Detecteaza cand Cazi

Apple Watch are prezentata astazi o demonstratie care ne arata cum functioneaza sistemul care detecteaza caderile si permite apelarea serviciilor de urgenta.

apple watch 4 detectare cadere

Apple Watch 4 are implementat de catre compania Apple un nou sistem care detecteaza momentul in care cazi, iar in cazul in care nu te poti ridica, poate apela automat serviciul de urgenta 112. Compania Apple a implementat aceasta functie special pentru cei care cred vor un sistem in plus care sa le ofere siguranta in cazul unor posibile accidente, ea fiind oferita si in Romania, ceasul putand fi precomandat de aici.

Apple Watch 4 are implementata aceasta functie in baza senzorilor existenti in ceas, iar dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, ea nu este detectata in chiar orice conditii. Cei de la Apple par sa fi calibrat Apple Watch 4 intr-un asemenea mod incat sa nu fie detectata in mod eronat vreo cadere, insa desigur ca nimic nu e perfect pe lumea aceasta.

Apple Watch 4 nu are activata in mod standard aceasta functie pentru utilizatori, ea trebuind activata din meniul de setari, iar apelarea serviciilor de urgenta nu se face automat.