iPhone XS/Max vs iPhone X: Comparatia Autonomiei Bateriei

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone X au comparata autonomia bateriei, promisiunile companiei Apple fiind testate in sfarsit, cu un rezultat foarte surprinzator.

iPhone XS xs Max autonomie baterie iPhone X

iPhone XSiPhone XS Max si iPhone X au autonomia bateriei comparata astazi intr-un test foarte interesant, care ne confirma faptul ca Apple nu a mintit cand s-a laudat cu imbunatatiri. Apple a promis ca iPhone XS ofera cu 30 de minute de autonomie, in utilizare efectuva, mai mult decat iPhone X, in timp ce Max ofera cu o ora si jumatate mai mult.

iPhone XS ofera, in acest, test o autonomie ce este cu aproape 2 ore mai mare decat cea a iPhone X, in timp ce iPhone XS Max ofera o autonomie cu aproape 3 ore mai mare. Testul privind autonomia bateriei pe iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone X este facuta prin simpla tinere a ecranului pornit pe telefoane fara a face efectiv ceva pe ele, deci testul trebuie privit ca fiind abstract.

iPhone XS/Max vs iPhone X: Comparatia Autonomiei Bateriei

Niciunul dintre cele trei modele de telefoane nu va oferi o autonomie atat de mare daca le si folositi efectiv in viata de zi cu zi, autonomia in utilizare fiind mai mica de atat. Chiar si asa, imbunatatirile de aproape 50% pentru iPhone XS Max si cam 30% pentru iPhone XS sunt uimitoare.

iPhone XS si iPhone XS Max arata in acest test ca urmeaza sa ofere performante mult mai bune pentru autonomia bateriei decat ceea ce a promis compania Apple. Exista totusi si un dezavantaj aici, mai exact in ceea ce priveste performantele telfoanelor, acestea fiind cu doar pana la 10% mai bune in comparatie cu ceea ce ofera iPhone X in momentul de fata.