Iata care Modele iPhone XS/Max sunt cele mai POPULARE

iPhone XS si iPhone XS Max au prezentate astazi modelele care beneficiaza de cea mai mare cerere in randul clientilor care au facut primele achizitii si precomenzi.

iphone xs popular xs max

iPhone XS si iPhone XS Max au fost lansate de catre compania Apple in cursul zilei de vineri, iar in Romania inca le puteti precomanda de aici, noile modele fiind disponibile pentru toate persoanele interesate. Avand in vedere ca lansarea iPhone XS si iPhone XS Max a avut deja loc, astazi avem si primele informatii privind vanzarile pe care modelele noi de telefoane le-au inregistrat in cadrul magazinelor Apple, si cele ale partenerilor.

iPhone XS ar fi modelul pe care mai toata lumea il trece cu vederea, in timp ce iPhone XS Max ar inregistra vanzari de 3 – 4 ori mai mari pana in prezent, versiunea cu 256 GB spatiu de stocare fiind cea mai cautata. Faptul ca iPhone XS Max se vinde mai bine decat iPhone XS nu ar trebui sa fie o surpriza, avand in vedere ca acesta este modelul care aduce adevaratele schimbari, si care ar trebui sa fie intr-adevar cautat de catre clientii celor de la Apple.

Iata care Modele iPhone XS/Max sunt cele mai POPULARE

iPhone XS si iPhone XS Max au chip-urile NAND de 512 GB, pentru stocare, furnizate doar de catre cei de la Samsung, iar asta genereaza probleme cu stocurile pentru ca nu exista suficiente componente disponibile de la coreeni. In ceea ce priveste culorile care sunt cele mai populare, fara a uimi pe cineva, culoarea aurie este aleasa de cei mai multi clienti, ea fiind urmata de catre cea space – grey, seria iPhone XS fiind diferita de iPhone X, unde culoarea argintie parea sa fie cea mai cautata.

“Am stabilit că cererea pentru XS Max este mai bună decât se aștepta (de 3-4 ori mai mare decât XS). Culorile de aur și spațiu-gri sunt în mod semnificativ mai populare decât argintul. 256GB este cel mai popular, iar 512GB este supusă unei penurii grave, deoarece numai Samsung poate transporta în prezent NAND Flash bine. Suntem convinși că expedițiile XS Max vor crește constant în 4Q18 datorită cererii din partea pieței din Asia și a sezonului de cadouri.”

iPhone XS si iPhone XS Max nu inregistreaza totusi vanzari la fel de bune precum seria iPhone 8 de anul trecut, ia asta deoarece preturile de vanzare sunt cu mult mai mari decat modelele vandute in aceeasi perioada a anului 2017. Pe de alta parte, seria iPhone XS urmeaza sa fie intrecuta in vanzari de catre seria iPhone XR, iar cei de la Apple stiu foarte clar acest lucru, asa ca de aceea au decis sa amane lansarea acestui model de smartphone in comparatie cu cele mai scumpe.