Setarile RO-ALERT pentru Vodafone, Orange, Telekom si Digi

RO-ALERT are nevoie de aceste setari pentru Vodafone, Orange, Telekom si Digi pentru a putea primi mesajele de avertizare trimise de catre IGSU in caz de urgenta.

RO-ALERT setari Vodafone Orange Telekom Digi

RO-ALERT are nevoie de setari pentru Vodafone, Orange, Telekom si Digi in cazul anumitor telefoane, iar din moment ce sistemul e testat in continuare in Romania, fara ele s-ar putea sa nu primesti mesajele prin Cell Broadcast. RO-ALERT nu trimite mesaje prin SMS pe Vodafone, Orange, Telekom si Digi pentru avertizarile de urgenta, iar daca nu ai instalate aplicatiile iPhone si Android, atunci risti sa nu afli despre evenimentele care ti-ar putea pune in pericol viata.

RO-ALERT trebuie setat corect pentru anumite modele de telefoane care functioneaza in Vodafone, Orange, Telekom si Digi, iar asta pentru ca nu toate cele existente au suport din partea producatorilor. iPhone nu are deloc suport pentru RO-ALERT, insa in cazul telefoanelor Samsung, Huawei, HTC, LG, OnePlus, Xiaomi, AllView, Nokia, etc, s-ar putea sa fie nevoie de efectuarea anumitor setari pentru a primi mesaje prin Cell Broadcast prin Vodafone, Orange, Telekom, si Digi.

Setarile RO-ALERT pentru Vodafone, Orange, Telekom si Digi

RO-ALERT are in mod normal suport automat de la Vodafone, Orange, Telekom si Digi pentru majoritatea telefoanelor, insa daca inca nu ati primit vreun mesaj prin Cell Broadcast de la IGSU, atunci ar fi bine sa verificati lista de mai jos. Acolo aveti listate paginile in care gasiti setarile pentru telefoanele voastre indiferent ce operator folositi, iar acolo veti afla si daca terminalul vostru e compatibil automat cu RO-ALERT, trebuie sa faceti anumite setari, sau sa asteptati suportul oficial.

  1. Orange
  2. Vodafone
  3. Telekom
  4. Digi

RO-ALERT setari Vodafone Orange Telekom Digi 1

RO-ALERT nu poate fi folosit inca pe iPhone, dupa cum v-am spus deja in repetate randuri, dar puteti face download pentru aplicatia iOS care va va trimite notificari in cazul in care exista o avertizare de urgenta. In aceeasi masura, telefoanele Android fara suport pentru RO-ALERT prin Cell Broadcast au disponibila aceasta aplicatie prin care pot fi trimise notificari de avertizare, asa ca veti sti cand trebuie sa va protejati pentru a fi in siguranta.

Articolul precedentReduceri la eMAG, Samsung GALAXY S9 cu 900 LEI mai IEFTIN
Articolul următorTelefoane la Orange cu Oferte SPECIALE Exclusiv Online
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.