Un iPhone XS Max mai SCUMP decat o Masina are o Cantitate RECORD de Aur

iphone xs max aur

iPhone XS Max este cel mai scump model al iPhone pe care compania Apple il are in momentul de fata in vanzare, insa bijutierii de la Caviar s-au gandit sa faca unul mai scump. Mai exact, ei listeaza pe propriul website o versiune a iPhone XS Max care costa 15.000 de dolari, mai mult chiar si decat unele masini noi, sau o masina second-hand mai mult decat buna.

iPhone XS Max este vandut atat de scump dearece are o carcasa in care au fost integrate nu mai putin de 150 de grame de aur, deci doar materialul pretios din telefon costa cam 5000 de dolari. Separat de asta, vorbim despre un design de exceptie pentru carcasa, foarte greu de realizat, avand in vedere materialul despre care vorbim si ceea ce au fost bijutierii nevoiti sa faca pentru a obtine forma.

Un iPhone XS Max mai SCUMP decat o Masina are o Cantitate RECORD de Aur

iPhone XS Max in aceasta versiune are o cantitate record de aur folosita pentru a-l innobila, sau cel putin asta sustin bijutierii de la Caviar in prezentarea facuta de catre ei. Desigur ca pentru a adauga si mai multa exclusivitate acestui model al iPhone XS Max, bijutierii sustin ca vor crea doar o singura versiune pentru un singur client, iar ceva mai exclusiv de atat nu exista.

iphone xs max aur 1

“Am folosit 150 de grame de metale prețioase pentru acest model. Designul smartphone-ului este realizat în același concept stilistic al maximalismului – ca și alțe modele ale acestei serii, este decorat cu un model geometric, ale cărui elemente pot fi introduse în cuvântul “Max”. Relieful, model volumetric, creat de o combinație de cinci texturi diferite, strălucește și joacă, clipind toate fațetele umbrei și luminii.”

iPhone XS Max nu prea avea nevoie de o versiune atat de scumpa oferita de catre vreun bijutier, insa la pretul asta, telefonul e accesibil pentru o gama extrem de variata de oameni bogati, si excentrici.