OPPO FIND X vine cu mai MULT RAM decat Laptop-ul tau

OPPO FIND X devine smartphone-ul cu cea mai multa memorie RAM integrata de catre producator, oferind chiar mai multa decat laptop-urile obisnuite de pe piata.

OPPO FIND X ram laptop

OPPO FIND X a fost unul dintre cele mai surprinzatoare telefoane ale verii, iar asta pentru ca a fost creat cu un ecran care acopera tot panoul frontal al carcasei, dar nu are vreun decupaj integrat de producator. OPPO FIND X a devenit un punct de referinta pentru multi producatori de smartphone-uri din China, care au incercat sa-i copieze design-ul, cu mai mult, sau mai putin succes, iar astazi aflam despre o noua schimbare pentru acest model de smartphone.

OPPO FIND X urmeaza sa fie disponibil intr-o noua versiune care va avea 10 GB RAM integrat de catre cei de la Oppo, o cantitate uriasa, si cea mai mare oferita vreodata intr-un smartphone, de orice tip. Pana acum smartphone-urile “potente” au avut maxim 8 GB RAM, insa incepand cu OPPO FIND X lucrurile se schimba, asa ca 10 GB RAM urmeaza sa devina noul “normal” pe piata smartphone, cantitatea in sine fiind uriasa, si complet neobisnuita pentru un telefon inteligent.

OPPO FIND X vine cu mai MULT RAM decat Laptop-ul tau

OPPO FIND X urmeaza sa aiba mai multa memorie RAM decat un laptop obisnuit, dar nu pentru ca ar avea nevoie de ea, ci pentru ca OPPO probabil nu mai avea cu ce sa iasa in evidenta pe piata din China. Noul model de smartphone al celor de la OPPO FIND X a fost deja certificat pentru vanzare in China de catre autoritati, si puteti vedea mai jos imaginea care confirma cantitatea complet inutila de memorie RAM pe care o va avea acest dispozitiv.

OPPO FIND X ram laptop 1

OPPO FIND X va avea de 2.5 ori mai multa memorie RAM decat iPhone XS, insa e putin probabil sa-l intreaca in testele de performante, chiar daca va avea atat de multa memorie disponibila. Desigur ca nu se stie ce fel de memorie RAM va avea OPPO FIND X, adica daca va fi DDR 3, sau DDR 4, si ce performante va oferi, insa avand in vedere pretul telefonului, clientii n-ar trebui sa se astepte la ceva foarte performant dupa achizitie.