Oppo Find X: Problema MAJORA din cauza Ecranului MARE

Oppo Find X este afectat de o problema foarte serioasa din cauza ecranului de diagonala mare implementat in ecran, ea trebuind sa fie stiuta de toti clientii.

Oppo Find X Problema MAJORA Ecranul MARE

Oppo Find X a fost lansat vara aceasta de catre compania chinezeasca Oppo, si este al doilea telefon al carui ecran acopera o portiune foarte mare din carcasa, dar nu are decupaj. Desi Oppo Find X are un ecran uimitor, exista totusi probleme cu acest nou tip de design, iar in clipul video de mai jos puteti vedea unde anume sta aceasta problema serioasa.

Oppo Find X se indoaie daca suficienta presiune este aplicata pe mijlocul sau, ecranul crapandu-se chiar in portiunea unde este aplicata presiunea, si devine inutilizabil, din pacate. In cazul Vivo NEX nu am vazut o problema de genul acesta, insa iata ca pentru Oppo Find X nu s-a pus accent pe calitate, ci doar pe felul in care arata telefonul.

Oppo Find X: Problema MAJORA din cauza Ecranului MARE

Oppo Find X nu este un telefon ieftin, este un telefon considerat a fi din categoria premium, insa iata ca in final este afectat de o problema care a facut iPhone 6 Plus de rusine in 2014. In ciuda lectiei invatate de catre unii dintre producatorii de telefoane in acel punct, cei de la Oppo n-au fost atenti, asa ca Oppo Find X trebuie tratat cu foarte mare grija.

Oppo Find X este un telefon gandit in principal pentru piata din china, unde calitatea ocupa un loc secund in fata specificatiilor si a design-ului, iar pentru consumatori asta nu conteaza. Pentru restul lumii, Oppo Find X va fi afectat de aceasta problema majora, iar multi se vor gandi serios daca merita sa cumpere telefonul, sau nu, stiind ca el se indoaie.

4 COMENTARII

  1. Daca esti idiot ca baiatul din video atunci faci si tu ce face el.sunt sigur ca telefonul rezista bine la utilizarea obisnuita de zi cu zi.