Deactivarea RO-ALERT pe Orange, Vodafone, Digi, Telekom

RO-ALERT poate avea dezactivate avertizarile de urgenta pe Orange, Vodafone, Digi, Telekom, acest articol ajutandu-te sa scapi momentan de mesajele primite in Romania.

RO-ALERT dezactivare Orange Vodafone Digi Telekom

RO-ALERT este testat in mod constant in Romania pe Orange, Vodafone, Digi, Telekom, autoritatile din tara noastra incercand sa verifice daca toate autoritatile cu acces la sistem pot efectiv sa trimita avertizari catre utilizatori. Aceasta situatie a generat nemultumiti de la romanii care au primit de la RO-ALERT chiar si 10 mesaje in cateva zile pe Orange, Vodafone, Digi, Telekom, unii dorind sa dezactiveze sistemul de avertizare in caz de urgenta.

RO-ALERT este un sistem gandit sa iti salvze viata, si nu iti recomand sa dezactivezi avertizarile de urgenta pe Orange, Vodafone, Digi, Telekom, insa daca vrei neaparat sa faci asta, atunci o poti face. Pe iPhone nu ai cum sa dezactivezi deocamdata RO-ALERT pe Orange, Vodafone, Digi, Telekom, iar asta pentru ca Apple inca nu a activat compatibilitatea pentru primirea mesajelor prin Cell Broadcast, deci nu le primesti, si inca nu ai ce sa dezactivezi.

Deactivarea RO-ALERT pe Orange, Vodafone, Digi, Telekom

RO-ALERT poate fi totusi dezactivat in sistemul de operare Android, iar asta pentru ca acolo multe dintre telefoane au implementat suport nativ pentru Cell Broadcast si pe Orange, Vodafone, Digi, Telekom. In cazul Android exista mai multe tipuri de alerte care pot fi primite, insa in cazul RO-ALERT trebuie sa dezactivati alertele de urgenta, insa pentru fiecare model de telefon in parte sunt setari diferite, dar practic trebuie sa faceti invers precum in cazul instructiunilor de configurare din paginile de mai jos.

  1. Orange
  2. Vodafone
  3. Telekom
  4. Digi

RO-ALERT dezactivare Orange Vodafone Digi Telekom 1

RO-ALERT are explicat pentru orange, Vodafone, Digi, Telekom procesul de configurare in paginile de mai sus, iar pentru dezactivare trebuie doar sa urmati pasii de acolo, in general sectiunea pentru mesaje/alerte, avand optiunile de activare/dezactivare. Dezactivarea avertizarilor de urgenta pentru RO-ALERT este foarte simpla, insa v-am spus deja si repet ca nu va recomand sa faceti asta, deoarece in cazul in care va exista o urgenta, nu veti fi notificati in legatura cu ea.