Aplicatia RO-ALERT a fost Actualizata Astazi

RO-ALERT are astazi parte de o actualizare pentru aplicatie, utilizatorii din intreaga Romanie putandu-se bucura de o experienta mult mai buna de a o folosi.

RO-ALERT aplicatie dsu

RO-ALERT are astazi parte de o actualizare pentru aplicatia care poate fi folosita pentru a afla o varietate de informatii privind avetizarile de urgenta pentru Romania, dar chiar mai mult decat atat. Vorbim despre o aplicatie care este oferita pentru iPhone si Android cu denumirea DSU, Departamentul pentru Situatii de Urgenta, insa ea a fost creata special pentru sistemul RO-ALERT, iar pe iPhone e singura solutie pentru a primit avertizarile din sistem.

RO-ALERT transmite si prin aceasta aplicatie avertizarile de tip Cell Broadcast care nu ajung pe telefoanele iPhone, deoarece Apple inca nu a implementat suport pentru aceasta tehnologie in telefoanele sale. Desigur ca si utilizatorii Android se pot folosi de aceasta aplicatie pentru a afla avertizarile RO-ALERT pentru trafic, sau alte situatii de urgenta, plus informari de la IGSU privind alerte de vreme rea, si o multitudine de alte informatii de interes public.

Aplicatia RO-ALERT a fost Actualizata Astazi

RO-ALERT este testat in momentul de fata in intreaga Romanie, cu o varietate de mesaje trimise prin Cell Broadcast pe Orange, Vodafone, Telekom, Digi, dar numai pe telefoanele cu sistem de operare Android, care sunt compatibile. Pentru iPhone va trebuie aplicatia DSU, acelasi lucru fiind valabil si pentru unele telefoane Android incompatibile cu RO-ALERT in Romania, dar numarul acestora este destul de restrans, si vorbim in principal despre modele vechi, sau foarte ieftine.

“Actualizăm constant aplicația pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună experiență. Descarcă ultima versiune ca să ai parte de cele mai noi funcționalități și îmbunătățiri.”

RO-ALERT are aplicatia DSU actualizata astazi probabil pentru a rezolva unele probleme descoperite in procesul de testare pana in prezent, utilizatorii urmand a avea parte de o experienta mult mai buna de utilizare. Din pacate, astazi doar aplicatia DSU pentru iPhone a fost actualizata, nu si cea pentru Android, insa in acest al doilea sistem de operare veti primi oricum avertizari Cell Broadcast de la RO-ALERT, asa ca nu trebuie sa va faceti prea multe griji in legatura cu ea.