Apple Watch va lasa Producatorii de Ceasuri FARA Vanzari de Craciun

Apple Watch are anuntate vanzari foarte bune pentru perioada sarbatorilor de iarna, compania Apple lansand un produs care se bucura de mare popularitate.

apple watch vanzari craciun

Apple Watch va afecta serios vanzarile de ceasuri, sau alte tipuri de bijuterii, in perioada sarbatorilor de iarna, conform analistilor care au fost surprinsi de popularitatea Apple Watch 4. Conform acestora, industria bijuteriilor urmeaza sa inregistreze o lovitura serioasa din partea smartwatch-ului companiei Apple in perioada sarbatorilor de iarna din acest an.

Apple Watch 4 este mai scump decat modelele lansate anul trecut, iar aceasta crestere de pret va afecta celelalte industrii deoarece consumatorii nu vor mai avea bani sa cumpere alte cadouri. In aceasta idee, analistii se asteapta ca Apple sa vanda nu mai putin de 10 milioane de unitati ale smartwatch-urilor sale in perioada sarbatorilor de iarna, un adevarat record.

Apple Watch va lasa Producatorii de Ceasuri FARA Vanzari de Craciun

Competitorii celor de la Apple nu vor reprezenta o problema pentru vanzarile Apple Watch, iar asta pentru ca vasta majoritate a oamenilor nu sunt interesati sa le cumpere produsele. Este cunoscut faptul ca Apple Watch este cel mai bine vandut smartwatch de cativa ani, generand vanzari cat cativa dintre competitorii Apple la un loc, iar asta nu se va schimba curand.

“We expect Apple will sell almost 10 million watches in the December quarter, and could account for almost $9 billion total calendar year 2018 sales. Competing watches expected for the holiday season from Google and others are unlikely to be an issue for Apple: customers already in the Apple ecosystem will stay with the Apple Watch to use the combined features.”

Apple Watch este mult mai “cool” decat produsele concurente ale companiei Apple, iar asta pentru ca americanii stiu sa-l faca mult mai interesant decat orice altceva de pe piata. Succesul Apple Watch este ceva clar, palpabil, insa 10 milioane de unitati vandute intr-un trimestru fiscal este ceva ce pare totusi destul de greu de crezut in acest moment.

10 COMENTARII

  1. L-am ridicat sambata de la eMag. Aluminium 44. E senzație si diferența de la cer la panamant intre Series 3. E cu totul alt ceas!!!

  2. Am fost vineri in apple store vienna sa imi cumpar unul de 44 negru si nu mai aveau. Am facut comanda si ajunge abia luna viitoare. Spuneau ca se vinde foarte bine.

  3. deci practic. După ce îmi creez un nou ID, Pozele când le trimit. Vor avea în continuare locația. Și data. Am înțeles bine? Și ultima întrebare. Care este cea mai bună variantă să le trimit. Să fac un album pe care să îl partajez, sau poză cu poză prin sistemul AirDrop? câte poze merg partajate deodată într-un album, și câte prin acest sistem numit AirDrop. Mulțumesc pentru răspunsuri și toate cele bune

  4. Mă scuzați pentru că întreb aici. Așa cum am spus recent, am lansat o precomandă pentru noul iPhone Max. Odată cu sosirea lui, vreau să am un alt cont Apple. După ce îl fac. Dacă îmi trimit prin r drop pozele de pe vechiul iPhone. Pe noul dispozitiv cu alt cont tot așa o să apară locația când au fost făcute și în ce dată?