Google Pixel 3: Noua Functie Dezvaluita intr-un Teaser

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL au astazi dezvaluita o noua functie intr-un teaser lansat de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Google Pixel 3 teaser

Google Pixel 3 au parte de o noua dezvaluire astazi multumita unui teaser pe care compania Google l-a publicat pentru fanii care asteapta lansarea seriei de telefoane. Mai jos puteti vedea teaserul cu pricina, iar in el Google Pixel 3 are dezvaluita o functie Active Edge, care va permite activarea Google Assistant prin simpla strangere a marginilor carcasei.

Google Pixel 3 are deasemenea prezentate culorile variate de care vor beneficia clientii care vor decide sa cumpere noile modele, unele dintre ele fiind dezvaluite acum cateva saptamani. De aceasta data cei de la Google au ales un teaser care sa atraga atentia japonezilor care asteapta Google Pixel 3, o tara in care iPhone este rege, fara drept de apel.

Google Pixel 3: Noua Functie Dezvaluita intr-un Teaser

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL urmeaza sa fie lansate pe data de 9 octombrie de catre compania Google, evenimentul find deja programat pentru a avea loc in New York. Lansarea este asteptata tot in cursul acestei luni, seria Google Pixel 3 a americanilor urmand a aduce o gama variata de noutati, in centru stand un decupaj pe care multi il critica.

Google Pixel 3 urmeaza sa fie lansat deasemenea cu o camera mult mai buna, iar aceasta imbunatatire majora este unul dintre punctele principale de atractie pentru fanii Google. Acestea fiind spuse, Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor fi anuntate in curand, si vor veni cu multe noutati importante, dar deocamdata nu se stie si cat anume vor costa.