Google Pixel 3 are TOATE Culorile Dezvaluite

Google Pixel 3 si 3 XL au toate culorile dezvaluite in avans de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce urmeaza sa ofere telefoanele.

Google Pixel 3 Culorile Dezvaluite

Google Pixel 3 are confirmate toate culorile in care va fi oferit de catre compania Google, totul fiind confirmat imediat dupa lansarea iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR, dar inainte ca Google sa organizeze lansarea sa. Cei de la Google au tot interesul ca Google Pixel 3 sa fie in atentia oamenilor, in special in aceasta perioada, iar misiunea lor poate fi considerata un succes, cel putin in ceea ce priveste anuntarea culorilor pentru noil telefon.

Google Pixel 3 a avut primele trei culori pentru serie dezvaluite de catre compania Google chiar in cadrul website-ului sau saptamana trecuta, iar a patra a fost anuntata chiar astazi, spre surpinderea putinor oameni. Primele 3 culori ale Google Pixel 3 au fost anuntate ca fiind cea neagra, cea verde (mint) si cea alba(argintiu/gri), insa a patra a fost confirmata ca fiind cea roz, o optiune dedicata in principal femeilor, dara nu in exclusivitate.

Google Pixel 3 are TOATE Culorile Dezvaluite

Google Pixel 3 Culorile Dezvaluite 1

Google Pixel 3 oferit in 4 culori de catre compania Google va aduce mai multe optiuni pentru cei care sunt interesati sa cumpere telefoane care ruleaza Androi 9 pur, fara alte modificari aplicate peste el. Google Pixel 3 XL va fi totusi versiunea care va intra in atentia tuturor oamenilor, iar asta deoarece va avea ecranul cel mai mare, care se intinde dintr-un colt in altul al carcasei, decupajul telefonului fiind criticat de foarte multa lume, dar intr-un final va trebui sa il accepte.

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL sunt programate pentru a fi lansate de catre compania Google la inceputul lunii viitoare, insa nu se stie deocamdata cand urmeaza sa fie aduse in magazine, sau cat urmeaza sa coste. Acestea fiind spuse, la inceputul lunii octombrie urmeaza sa vedem in mod oficial noile modele de telefoane ale celor de la Google, impreuna cu toate noutatile interesante care au fost create pentru ele de catre americani.