Lenovo: Noua MARE PREMIERA in Lumea Smartphone

Lenovo a anuntat astazi o noua premiera uriasa pentru lumea smartphone, chinezii pregatind o schimbare la care putina lume se mai gandea in momentul de fata.

Lenovo premiera smartphone

Lenovo a anuntat astazi, prin intermediul vicepresedintelui sau Chang Cheng, o noua premiera pentru lumea smartphone, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata ceea ce ar trebui sa lanseze compania. Lenovo anunta ca se pregateste sa lanseze primul smartphone cu camera cvadrupla, cei 4 senzori de imagine fiind pozitionati in forma patrata, dupa cum puteti vedea, asta desi Huawei se pregateste sa lanseze un smartphone u o camera cu forma similara, dar cu 3 senzori de imagine.

Lenovo nu este una dintre companiile care a lansat in ultimii ani smartphone-uri extrem de populare, iar in aceasta vara a pacalit intreaga lume cu promisiunea lansarii unui smartphone cu ecran fara margini. Atunci cei de la Lenovo au fost criticati din toate partile de catre lumea intreaga pentru decizia de a face un anunt atat de important si a lansa un smartphone care nu avea nicio legatura cu ceea ce se promisese, iar acum s-ar putea intampla ceva similar.

Lenovo: Noua MARE PREMIERA in Lumea Smartphone

Lenovo premiera smartphone 1

Lenovo a facut acest anunt dupa ce s-a aflat ca Samsung GALAXY A9S urmeaza sa fie lansat pe 11 octombrie cu o camera care are patru senzori de imagine, chinezii incercand sa mai atraga atentia de la anuntul coreenilor. Desigur ca din moment ce Lenovo a mintit lumea intreaga in vara cu telefonul care nu arata nici pe aproape cum a fost prezentat, e foarte probabil ca si acum chinezii sa nu faca altceva decat sa minta cu nerusinare, pentru ca nu le prea pasa.

Lenovo a cam disparut in ultimii ani din preferintele celor care cauta sa cumpere un smartphone nou, iar asta pentru ca nu a mai reusit sa aduca inovatii adevarate pe piata, si a cam ramas in urma in comparatie cu Samsung, Apple, si Huawei. Acestea fiind spuse, Lenovo ar trebui sa isi prezinte noul smartphone in urmatoarele luni, insa separat de aceasta presupusa camera cvadrupla, nimeni nu stie sigur ce alte noutati ar putea fi oferite.