YouTube te va ENERVA si mai MULT cu Aceasta Schimbare

YouTube pregateste o noua schimbare care te va enerva si mai mult, compania americana anuntand in mod oficial o serie de modificari pe care niciun utilizator nu le vrea.

youtube reclame video

YouTube se pregateste sa faca o schimbare care te va enerva si mai mult, iar asta pentru ca ea pare sa fie gandita pentru a fi impotriva utilizatorilor, si pentru a aduce mai multi bani pentru compania americana. YouTube afiseaza deja sub clipurile video reclame pentru continut video din platforme de streaming, reclame pentru aplicatii de telefoane mobile, reclame pentru website-uri, si multe altele, iar aceasta practica va fi intensificata in 2018.

YouTube a anuntat saptamana aceasta ca spatiul pentru reclame ar putea fi extins, si ca el urmeaza sa includa posibilitatea de a cumpara bilete pentru calatorii, concerte, etc, totul fiind gandit pentru ce fac oamenii si prin Google Search. YouTube are cel mai probabil implementate reclame care au fost considerate utile deja in cadrul Google Search, deci vorbim cel mai probabil despre o utilizare a statisticilor de acolo pentru reclame noi in platforma video.

YouTube te va ENERVA si mai MULT cu Aceasta Schimbare

youtube reclame video 1

YouTube a convins deja o sumedenie de companii sa afiseze noi reclame in spatiile de sub clipurile video, iar in imaginea de mai sus puteti vedea cam ce fel de impact vor avea acestea pentru toata lumea. Practic, YouTube urmeaza sa afiseze unele reclame care ascund toate recomandarile de sub clipurile video, pana facem scroll cel putin o data, deci vom avea parte de o experienta diferita pentru folosirea aplicatiilor platforme, dar ea nu va fi neaparat buna.

YouTube va face aceste schimbari pentru ca vrea sa genereze mai multi bani din platforma de continut video pe care o are, iar asta desi utilizatorii vor sa vada cat mai putine reclame cand o acceseaza. Nu se stie deocamdata cand va activa YouTube aceste noi reclame pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa din moment ce a fost anuntata oferirea lor, si companiile care vor afisa primele reclame, sigur nu va dura mult pana cand totul va fi disponibil.

8 COMENTARII

  1. Atâta timp cât tu nu plătești nimic pentru conținut, îți asumi ca o sa ai reclame, nimic nu ți se oferă pe moca cum suntem no obișnuiți 😉

  2. Atâta timp cât tu nu plătești nimic pentru conținut, îți asumi ca o sa ai reclame, nimic nu ți se oferă pe moca cum suntem no obișnuiți 😉