WhatsApp: Functia NOUA pentru Telefoane Android

WhatsApp are o noua functie confirmata pentru telefoanele Android astazi, compania americana pregatindu-se sa le ofere utilizatorilor exact ceea ce au nevoie.

WhatsApp Functia Telefoane Android

WhatsApp se pregateste sa ofere o noua functie pentru telefoanele Android in perioada urmatoare, aceasta fiind descoperita chiar in cursul acestui weekend in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru acest sistem de operare. Informatia vine de la o sursa care a dezvaluit foarte multe noutati importante privind functiile pe care WhatsApp urma sa le lanseze pentru smartphone-urile cu sistem de operare iOS si Android, deci este cat se poate de sigura.

WhatsApp urmeaza sa le ofera utilizatorilor de telefoane Android o functie numita Swipe to Replay, aceasta permitand raspunderea mult mai usoara si mai rapida la mesaje folosind doar un gest. Cei de la WhatsApp au implementat aceasta functie in telefoanele iPhone cu foarte mult timp in urma, insa acum si utilizatorii WhatsApp se vor putea bucura de ea, implementarea nefiind anuntata pana in prezent de catre compania americana, dar asta nu e anormal.

WhatsApp: Functia NOUA pentru Telefoane Android

WhatsApp le va permite utilizatorilor Android sa faca un simplu gest in interfata de chat pentru a raspunde rapid la mesaje si pentru a cita mesajul primit de la interlocutor, ceva ce face interactiunea cu aplicatia mult mai simpla. WhatsApp a avut recent implementata in Android si o functie care permite raspunderea rapida la mesaje prin interactiunea direct cu mesajul de notificare, ambele schimbari fiind foarte importante pentru utilizatorii care folosesc platforma zilnic.

WhatsApp mai are si o alta schimbare importanta, dar foarte controversata pregatita atat pentru utilizatorii Android, cat si pentru cei cu iPhone, iar aici vorbesc despre reclamele care vor fi integrate in aplicatie in 2019. WhatsApp urmeaza sa afiseze reclame in sectiunea Status pentru toti utilizatorii care vor dori sa vada story-urile zilnice ale utilizatorilor din platforma, iar desi co-fondatorii platformei au promis ca asta nu se va intampla vreodata, iata ca realitatea va fi complet diferita.