iOS 12.1 Beta 2: TOATE NOUTATILE pe iPhone si iPad

iOS 12.1 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple noaptea trecuta pentru iPhone si iPad, iar in clipul video din acest articol puteti vedea toate noutatile descoperite.

iOS 12.1 Beta 2 noutati

iOS 12.1 beta 2 are in clipul video de mai jos prezentate toate noutatile pe care compania Apple le-a integrat in iPhone, iPad, si iPod Touch pentru cei care testeaza versiunile beta. Prima noutate pe care si compania Apple a anuntat-o este integrarea a 70 de caractere emoji in iOS 12.1 beta 2, acestea trebuind sa ajunga in septembrie, dar vor ajunge abia acum.

iOS 12.1 beta 2 rezolva deasemenea problema iPhone XS si iPhone XS Max cu sistemul de incarcare rapida, cei de la Apple reusind sa gaseasca o solutie pentru clientii care au cumparat telefoanele. iOS 12.1 beta 2 nu mai are alte noutati importante descoperite deocamdata, iar asta pentru ca, probabil, Apple nu s-a gandit sa mai ofere deocamdata altceva.

iOS 12.1 beta 2 poate fi instalat in momentul de fata de catre toti dezvoltatorii care folosesc versiunile beta ale sistemului de operare.

3 COMENTARII

  1. Mie nu îmi mai apare widget-ul pentru baterie. Nici posibilitatea de a opri sau porni procentajul pentru baterie. A mai pățit cineva asta?

  2. Am eu impresia sau bateria e muuult mai ok pe beta 2? butonez la el pe facebook de 5 minute si nu s-a dus nici macar 1%., cand pe 12.0 deja aveam 2% consumati de aplicatie