iOS 12.1 Beta 2 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12.1 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata chiar acum.

1

iOS 12.1 Beta 2

iOS 12.1 beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, versiunea fiind oferita la doar o saptamana distanta de versiunea beta 1. Vorbim despre a doua versiune beta a unei actualizari care ar trebui sa fie lansata peste cam vreo luna, iOS 12.1 beta 2 urmand a aduce unele noutati interesante pentru utilizatorii din lumea intreaga.

iOS 12.1 beta 2 este oferit incepand de astazi pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, compania Apple urmand a lansa in curand si o versiune public beta a sa. Printre noutatile descoperite in prima versiune a iOS 12.1 se numara suport dual-SIM pentru iPhone XS, posibilitatea de a face apeluri faceTime in grup, posibilitatea de a ajusta efectul bokeh in timpul inregistrarii pozelor, si nu numai.

iOS 12.1 Beta a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12.1 beta 2 este oferit de catre compania Apple impreuna cu primele versiuni beta ale watchOS 5.1 beta 2, sau tvOS 12.1 beta 2, noutatile pentru acestea urmand a fi anuntat deasemenea mai tarziu. iOS 12.1 beta 2 ar trebui sa poata fi instalat folosind profilul disponibil pana acum pentru iOS 12, insa daca instalarea nu va functiona, atunci va trebui sa descarcati un profil nou din contul vostru de dezvoltator.