Microsoft Surface Pro 6 si Laptop 2 – Hands-on VIDEO

Microsoft Surface Pro 6 si Laptop 2 au fost lansate oficial de catre compania americana, iata ce noutati sunt oferite si cum arata in primele hands-on video.

Microsoft Surface Pro 6 Laptop 2

Microsoft Surface Pro 6 si Laptop 2 au fost lansate noaptea trecuta de catre compania americana, ea actualizand seria de produse cu doua noutati menite care vin cu foarte multe schimbari in comparatie cu modelele anterioare. Pentru Microsoft Surface Pro 6 vorbim despre noi procesoare Intel din generatia a 8-a, dar si o culoare neagra care o face mult mai eleganta, si probabil va fi cea mai populara din toata oferta existenta in acest moment.

Microsoft Surface Pro 6 nu are porturi USB-C, exact precum modelele anterioare, dar nici DisplayPort, insa compania americana ofera pentru clienti un port proprietar, si un port USB standard. Microsoft Surface Pro 6 are acelasi monitor cu diagonala de 12.3 inch, si o baterie pe masura, Microsoft oferind si procesoare Intel i5 quad-core din generatia a 8-a, totul la preturi care incep de la 900 de dolari pentru lansarea programata pentru data de 16 octombrie.

Microsoft Surface Pro 6 si Laptop 2 – Hands-o VIDEO

Microsoft Laptop 2 este deasemenea disponibil intr-o versiune neagra incepand de astazi, la preturi care incep de la 999 de dolari, noi procesoare Intel quad-core din generatia a 8-a fiind integrate de catre producator. Microsoft Laptop 2 nu are porturi USB-C integrate, dar are in continuare un port USB standard, un port Mini Display, dar si un conector proprietar Surface, un port audio de 3.5mm fiind deasemenea integrat pentru a putea conecta casti.

Microsoft Laptop 2 ramane cu aceeasi autonomie a bateriei precum modelele anterioare, insa upgrade-ul in sine nu este unul chiar atat de mare precum sperau unii dintre cei care aveau de gand sa cumpere noul model. In comparatie cu MacBook Pro, de exemplu, Microsoft Laptop 2 ar putea fi o alegere inferioara pentru multi dintre potentialii clienti ai companiei Apple, sau chiar Microsoft, preturile noului produs fiind totusi ceva mai mici decat cele practicate de catre Apple, iar acesta este un real avantaj pentru serie, in final.

4 COMENTARII

  1. Ai uitat sa zici de updateul windows 10 oct 2018,care a venit azi noapte!eu unul l-am instalat si e super cu dark mode si alte functionalitati