iOS 12.1 Beta 2 va iOS 12 – Comparatia Performantelor

iOS 12.1 beta 2 apare intr-o noua comparatie a performantelor cu iOS 12, o serie de modele de telefoane iPhone fiind comparate pentru a ni se arata diferentele.

iOS 12.1 Beta 2 Performante iOS 12

iOS 12.1 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple chiar zilele trecute, la foarte scurt timp dupa ce iOS 12 beta 1 a fost oferit, americanii grabind serios procesul de testare al sistemelor de operare. Multumita faptului ca avem acum atat iOS 12.1 beta 2, cat si iOS 12, mai jos puteti vedea si o comparatie intre performantele sistemelor de operare, facuta pe iPhone.

iOS 12.1 beta 2 este comparat in performante cu iOS 12 pe iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, si iPhone 7, iar de la bun inceput se observa un usor regres in performante. iOS 12.1 beta 2 porneste putin mai greu decat iOS 12, iar in utilizarea aplicatiilor se vede o mica incetinire, de cateva milisecunde, pentru deschiderea aplicatiilor, dar cam atat deocamdata.

iOS 12.1 Beta 2 va iOS 12 – Comparatia Performantelor

iOS 12.1 este oferit nu doar in versiune beta, ci si in versiune public beta, compania Apple permitandu-ne tuturor utilizatorilor de telefoane iPhone sa instaleze actualizarea in dispozitive. Deocamdata nu se stie clar cand urmeaza sa fie lansat iOS 12.1 in mod oficial pentru utilizatorii de iDevice-uri, insa cel mai probabil il vom avea undeva prin octombrie.

21 COMENTARII

  1. când vedem Review pentru telefonul cel nou de la Apple? asta deoarece săptămâna viitoare poate îmi ajunge și mie. Și să știu dacă merită sau nu. Să nu mă trezesc că îl cumpăr. Iar pe urmă voi fi dezamăgit

  2. @Darius, pe ios 12 abia mă tinea 7 ore maxim fara 4g activ, cu 4g pe ios 12 nu scoteam mai mult de 5 ore și 30 de minute (calculata utilizarea pe fiecare ora din grafice). (În conditiile în care a fost instalat pe curat prin restore)

  3. @Darius, la utilizare scot în jur de 8 ore 30, 9 ore(fara yt 9 ore) maxim folosit cu yt, wapp, fb, mesaje, și îl țin și pe 4g când nu am wi fi

  4. La fel și mie pe iphone x imi rupe bateria ios 12 instalat pe curăț. I-am dat restore la 11.4.1 acum câteva zile și tine super bine acum cu 11.4.1

  5. Nu știu cum naiba se întâmpla toate lucrurile negative la tine @Ciolan !!!
    Toate problemele existente și raportate in întreaga lume , le regăsești și tu pe “iPhone”-ul tău !