Telefoanele Android vor COPIA in Sfarsit o Functie CHEIE a iPhone XS

Telefoanele Android vor putea copia in sfarsit o functie cheie pe care Apple a implementat-o si in iPhone XS, ea fiind foarte populara in randul clientilor.

telefoane android copie iphone xs

Telefoanele Android vor putea copia in sfarsit in 2019 o functie cheie a iPhone XS, care este apreciata de catre foarte multe persoane, preluarea sa fiind extrem de dificila de realizat pana in prezent. Mai exact, incepand cu 2019 foarte multi producatori de telefoane Android vor putea folosi camere frontale 3D in propriile smartphone-uri pentru a putea oferi functii pentru recunoastere faciala, ceva ce Apple a implementat in premiera, intr-un mod atat de complex.

Telefoanele Android vor putea avea camere 3D pentru recunoastere faciala multumita imbunatatirii procesului de productie a componentelor VCSEL, cele care folosesc lasere pentru crearea de harti 3D ale fetelor oamenilor. Imbunatatirea procesului de productie va aduce si o crestere a capacitatii de productie pentru acest tip de componente, iar asa mai multe telefoane Android vor avea disponibila functionalitatea existenta acum in iPhone X, iPhone XS, iar in curand si in Huawei MATE 20 Pro.

Telefoanele Android vor COPIA in Sfarsit o Functie CHEIE a iPhone XS

Telefoanele Android vor avea aceasta functionalitate care diferentiaza iPhone de restul telefoanelor pentru ca lumea o identifica foarte usor cu produsele Apple, si o doreste, poate chiar in detrimentul cititoarelor de amprente integrate in ecrane. Desi acestea din urma sunt mai ieftine si mai usor de produs, iata ca producatorii de telefoane Android vor camere 3D pentru recunoastere faciala, unii implementand ambele sisteme pentru securitate biometrica ridicata.

“Vertical-cavity surface-emitting laser (VCSEL) component demand for 3D sensing modules is set to boom in 2019 and 2020, as more non-Apple smartphone vendors will be adopting the solutions in their devices. Apple’s adoption of VCSEL-based 3D sensing modules in its new iPhone series is expected to prompt other smartphone vendors to follow suit.”

Apple a avut un avans de peste un an in fata producatorilor de telefoane Android in ceea ce priveste oferirea acestei functionalitati pentru recunoastere faciala folosind camere 3D, insa el a cam disparut. Saptamana viitoare vom vedea primul telefon Android care va avea integrata o camera 3D la fel de buna precum cea din iPhone XS, iar in urma sa vor veni multe alte modele care vor oferi functionalitate similara.

34 COMENTARII

  1. Sistemul si functionalitatea este darul Apple. Altfel,erau deja altii cu asa ceva de acum 10 ani asa cum a fost si touchid

  2. Pai ai o bucata de lemn,cine inventeaza? Cel ce a gasit lemnul sau cine a avut ideea de a face o barca din el?
    Mersi pt ca m-ai inteles

  3. Mai bine copiau functia de ICloud pentru blocarea telefonului furat si celelalte chestii cloud. Pentru asta m-as intoarce din nou la Android.
    “Find my phone” de la Google si alte aplicatii terte sunt o gluma proasta.

  4. Tizule asa te-ai incatat aia in UK , cand vezi ca esti pilaf o dai in Samsung ;))
    @Silviu Branescu , tocmai ca am facut trecerea de la Plus la Max din cauza asta se explica , eu zic ca e super alunecos plus ca telefonul e foarte greu , 208 grame .

  5. @ Silviu Branescu ,, deblocarea unui telefon X o faci intr-un singur mod , singurul si unicul mod de a debloca un X este de a trage din baza de jos a ecranului in sus .
    Daca pe Max aveai Touh iD indeplineai o singura sarcina , pui degetul pe o zona a ecranului si gata .
    Plus se deblocheaza infinit mai repede fata de Max , nu mai vorbim cat de periculos este sa tragi cu degetul de jos in sus din josul ecranului cu o singura mana .
    Touch iD apesi o data si nu tragi pe ecran din baza de jos si e deblocat indiferent de situatie , minuneeee cat de simplu .

  6. Pe intelesul tizului fanatic @Claudiu , cand deblochezi prin Touch iD automat degetul tine telefonul , nu sa te chinui aiurea sa tragi in sus pe ecran de jos de tot , chiar foarte periculos de jos tinand cont ca Max este un telefon mare , greu si foarte alunecos .

  7. tocmai ca nu este alunecos…mie mi se pare chiar mai putin alunecos chiar si fata de X….ce sa mai vorbim fata de cele cu aluminiu gen 6/6s…totusi, inteleg ca nu detii si atunci se explica

  8. Sistemul si functionalitatea este darul Apple. Altfel,erau deja altii cu asa ceva de acum 10 ani asa cum a fost si touchid

  9. Treaba e nasoal , se simte lipsa Touch iD pe Max , la cum au gandit cei de la Apple deblocarea nu ai sanse de a debloca Max cu o singura mana , aiurea se deblocheaza .
    Ce se intampla daca iPhone avea aruncat sub ecran un senzor de amprenta ??
    Sa vezi distractie cand piata o sa treaca pe senzor de amprenta in ecran , sa ii vezi pe desteptii de la Apple cum vor copia piata ;))

  10. Ce treaba are ce am spus eu cu functionalitatea? Daca nu ai inteles, a scris despre inventii. Si eu la fel. Nu despre cine le integreaza primul

  11. Pai ai o bucata de lemn,cine inventeaza? Cel ce a gasit lemnul sau cine a avut ideea de a face o barca din el?
    Mersi pt ca m-ai inteles

  12. Păi tocmai, ca în exemplul tău Apple cumpără barca și o patentează ca fiind inovația ei.
    Dacă Apple era așa inovatoare, putea construi singură iPhone-ul (barca) câtă vreme avea siliciu (lemn).

  13. E clar că nu ai avut niciun S8+, Pinocchio ! Samsung are deblocare cu scanerul de Iris care este mult mai sigur decât Fail ID.

  14. eu nu inteleg, dar omul cel putin in prima fraza a spus exact ce am zis si eu, ca iris scan are alta tehnologie in spate, si ca tu ai scris in special de recunoasterea faciala ce este slaba si nu de iris scan
    Si mai ma ia si drept Srb….am observat ca este la moda acest lucru pe aici…sau mai nou am citit ca Srb este identificat drept za one

  15. Dar de ce este o prostie mare băi Pinocchio? Că Iris Scan este mai sigur decât Fail ID? Păi așa și este … Nu vei auzi niciodată ca vreo rudă să îți deblocheze smartphone-ul Samsung cu irisul, așa cum deblochează iPhone-ul cu fața.

  16. Srb, tu nu știi cum e cu Samsung și Android pentru că nu folosești așa ceva. Deblocarea facială este la fel de separată ca și Iris Scan, iar când îți configurezi smartphone-ul, ești întrebat ce metodă preferi.
    Privește și tu câte opțiuni ai la Android (pe Note 9, S8, S9):

    1. Pattern (model cu puncte, securitate medie)
    2. PIN (securitate medie – înaltă)
    3. Password (securitate înaltă)
    4. Face (asta este metoda de care bolborosește Claudinho). După cum vezi, este o setare separată.
    5. Iris Scan
    6. Iris Scan + Face, combinate
    7. Fingerprint

    Fiecare își alege ceea ce ii place. Câte opțiuni de blocare ai pe iPhone?
    După cum vezi, scanarea facială trebuie aleasă nu este implicită. Cine vrea securitate ridicată își pune Iris Scan si/sau Fingerprint.

    PS: bine ai revenit, Srb!

    Acum ca v-am luminat pe amândoi, mă aștept să nu mai citesc dezgustul vostru despre Face ID de pe Android.
    MULȚUMESC! https://uploads.disquscdn.com/images/9c1887f665b8a2691de3f77ca8b5168ffd41fb3a018e555ed0bd6e82b48f2574.jpg

  17. Tu ai văzut măcar de la ce distanţă se deblochează iris shit? Şi cum se deblochează Face ID? Pleacă măi copile de aici…şi fugi şi citeşte despre Samsung-ul tău.

  18. Nu stiu cui ii era menit acest comentariu, sper ca nu mie, pentru ca unul la mana nu sunt Srb, sau Srb nu este za one sau ce mai invetati voi pe aici, si doi la mana si cel mai important reciteste ce ti-am scris eu si dupa aceea ce raspuns mi-ai dat tu…e ca si cum imi confirmi ce am spus eu, fara ca eu sau altcineva sa iti fi cerut acest lucru

  19. Ba chiar ție îți era menit răspunsul. Curios cum ai reapărut tu să comentezi, odată ce a dispărut Srb și/sau Merlin (cu toate clonele lui). Tu îi pupai mâna lui Srb că te-a ajutat cu bani în trecut și îi ridicai ode că este un on minunat ????
    Chiar nu mă miră să fii tu Srb sau chiar celălalt troll Merlin (Apple4ever, Peter Kovacs, ThisSucks, etc)

    Ți-am răspuns exact comentariului tău și ți-am arătat că:
    1. în Android ai multe opțiuni de deblocare, nu doar opțiunea de scanare facială
    2. Opțiunea de scanare facială este la fel de “separată” în setări ca și Iris Scan

    De ce ai alege mereu ca opțiune de deblocare funcția de scanare a feței când ai metodele mai sigure decât Fail ID de pe iPhone ? De ce l-aș crede pe mitomanul ăla de Claudiu că el a avut S8+ când el habar nu are ce este Iris Scan?

  20. Într-adevăr, nu am înțeles cum se aplică exemplul tău în lumea în care Apple se crede mare inovatoare.
    E bine că sunt fani ca tine pe baza cărora Apple crește frumos.

  21. eu nu sunt fan apple, sunt doar un cetatean. Eu nu am folosit niciodata produse Apple in afara de un Macbook Air din 2011 si atat.
    Inca o data imi arati ca iti place sa ataci fara dovezi. O lasam cum ai zis tu, sunt fan Apple, si tot ce am scris este gresit.

  22. Serban a disparut dintr-un motiv anume, iar eu nu pot sta non stop pe aici cum o facea el…
    Ok, am inteles, tu nu intelegi, tu faci anumite concluzii fara nicio dovada,e mai usor sa acuzi. Eu am zis ca acel user vorbea strict doar despre o anumita functie, nimic altceva. Tu ai venit si ai spus ce poate un samsung, ce poate android, bine ca nu m-ai luat si cu puterea de guvernare a Romaniei sau ce benzina folosesti tu…. Iris Scan este mai sigur, si il poti folosi , dupa cum presupun ca o faci deja…dar sunt multi ce se sperie ca pe lunga durata, pot afecta ochiul si din cauza aceasta pot alege recunoasterea faciala, si din cauza aceasta pana si samsung si altii lucreaza pentru 2019 pentru o imbunatatire, ca daca era dupa tine, de ce ar mai fi lucrat la ea daca Iris Scan era cel mai bun?
    Acel mitoman Claudiu, nu a zis de Iris Scan ci de faceID din Samsung…te-am mai rugat sa recitesti de unde a inceput totul si de ce te-am intrebat daca acel comentariu imi era adresat.
    “Pleacă mă cu Samsung-ul tău de aici care are o deblocare cu faţa făcută în glumă…” deblocare cu fata = faceID si nu Iris Scan
    O seara placuta