Telefoanele Android vor COPIA in Sfarsit o Functie CHEIE a iPhone XS

Telefoanele Android vor putea copia in sfarsit o functie cheie pe care Apple a implementat-o si in iPhone XS, ea fiind foarte populara in randul clientilor.

telefoane android copie iphone xs

Telefoanele Android vor putea copia in sfarsit in 2019 o functie cheie a iPhone XS, care este apreciata de catre foarte multe persoane, preluarea sa fiind extrem de dificila de realizat pana in prezent. Mai exact, incepand cu 2019 foarte multi producatori de telefoane Android vor putea folosi camere frontale 3D in propriile smartphone-uri pentru a putea oferi functii pentru recunoastere faciala, ceva ce Apple a implementat in premiera, intr-un mod atat de complex.

Telefoanele Android vor putea avea camere 3D pentru recunoastere faciala multumita imbunatatirii procesului de productie a componentelor VCSEL, cele care folosesc lasere pentru crearea de harti 3D ale fetelor oamenilor. Imbunatatirea procesului de productie va aduce si o crestere a capacitatii de productie pentru acest tip de componente, iar asa mai multe telefoane Android vor avea disponibila functionalitatea existenta acum in iPhone X, iPhone XS, iar in curand si in Huawei MATE 20 Pro.

Telefoanele Android vor COPIA in Sfarsit o Functie CHEIE a iPhone XS

Telefoanele Android vor avea aceasta functionalitate care diferentiaza iPhone de restul telefoanelor pentru ca lumea o identifica foarte usor cu produsele Apple, si o doreste, poate chiar in detrimentul cititoarelor de amprente integrate in ecrane. Desi acestea din urma sunt mai ieftine si mai usor de produs, iata ca producatorii de telefoane Android vor camere 3D pentru recunoastere faciala, unii implementand ambele sisteme pentru securitate biometrica ridicata.

“Vertical-cavity surface-emitting laser (VCSEL) component demand for 3D sensing modules is set to boom in 2019 and 2020, as more non-Apple smartphone vendors will be adopting the solutions in their devices. Apple’s adoption of VCSEL-based 3D sensing modules in its new iPhone series is expected to prompt other smartphone vendors to follow suit.”

Apple a avut un avans de peste un an in fata producatorilor de telefoane Android in ceea ce priveste oferirea acestei functionalitati pentru recunoastere faciala folosind camere 3D, insa el a cam disparut. Saptamana viitoare vom vedea primul telefon Android care va avea integrata o camera 3D la fel de buna precum cea din iPhone XS, iar in urma sa vor veni multe alte modele care vor oferi functionalitate similara.