iPhone XS Max Jailbreak a fost Facut in iOS 12

iPhone XS Max are parte de primul jailbreak facut pentru iOS 12, un hacker confirmand faptul ca produsul companiei Apple nu este 100% sigur, asa cum afirma americanii.

iphone xs max jailbreak ios 12

Primul jailbreak pentru un iPhone XS Max a fost facut deja in iOS 12, hackerul italian Luca Todesco reusind sa exploateze telefonul companiei Apple, impreuna cu sistemul sau de operare. Luca Todesco este recunoscut pentru faptul ca a prezentat multe dovezi ale modului in care poate fi realizat jailbreak pentru multiple produse ale companiei Apple.

Acum hackerul italiana a afirmat ca a reusit sa faca jailbreak si pentru iPhone XS Max cu iOS 12, iar asa stim ca sistemul de operare al Apple inca are vulnerabilitati existente. In aceeasi masura vorbim despre faptul ca iPhone XS Max nu este 100% securizat de catre cei de la Apple, desi compania americana se lauda cu faptul ca are produsele foarte sigure.

iPhone XS Max Jailbreak a fost Facut in iOS 12

iPhone XS Max are parte acum de o prima dovada a faptului ca poate fi facut jailbreak pentru acest model, insa vom vedea cu siguranta dovezi si de la alti hackeri privind exploatarea sa. Din pacate, aceste confirmari ale faptului ca pentru iPhone XS Max se poate face jailbreak nu vor aduce pentru utilizatori si software care sa poata face asta oricand.

Acestea fiind spuse, chiar daca pentru iPhone XS Max nu exista in momentul de fata o solutie de jailbreak pentru iOS 12, va exista cu siguranta un software in viitor, dar va trebui sa avem rabdare pana cand va aparea.

1 COMENTARIU