iOS 11: Decizia RADICALA Luata de catre Apple

iOS 11 are parte de o decizie radicala luata de catre compania Apple pentru clientii cu iPhone si iPad, iata ce masura este impusa de catre cei din Cupertino.

ios 11 blocat apple

iOS 11 are parte de o decizie radicala, dar asteptata, luata de catre compania Apple, americanii actionand exact asa precum fac in fiecare an, dupa ce lanseaza o noua versiuen majora a iOS. Mai exact, iOS 11 a fost blocat in totalitate de la instalare pe iPhone, iPad, si iPod Touch de catre compania Apple, ceva ce probabil toata lumea stia ca se va intampla.

iOS 11 a fost blocat pentru instalare inca din cursul noptii trecute, la trei saptamani dupa ce iOS 12 a fost lansat de catre Apple, aceasta fiind procedura “standard” de functionare a Apple. Blocarea posibilitatii de a instala iOS 11 vine dupa ce Apple a lansat iOS 12.0.1 in cursul noptii trecute, noua actualizare rezolvand o serie de probleme de functionare ale iOS 12.

iOS 11: Decizia RADICALA Luata de catre Apple

iOS 11 nu mai este semnat in momentul de fata de catre compania Apple pentru instalare pe iPhone, iPad, si iPod Touch, astfel ca nicio procedura de downgrade nu mai permite instalarea sa. Daca inca nu ati facut update la iOS 12 pentru ca sunteti multumiti de iOS 11, ar trebuis a aveti mare grija sa nu faceti vreo greseala care v-ar putea obliga sa faceti restore.

iOS 11 are parte si de diverse solutii de jailbreak disponibila, iar pentru cele mai recente versiuni ale sistemului de operare ar putea aparea altele, asa ca nu va grabiti sa faceti vreun update. Acestea fiind spuse, de acum incolo iOS 12 si iOS 12.0.1 sunt singurele versiuni ale iOS care mai pot fi instalate in mod oficial, prima urmand a fi blocata de la instalare in cam doua saptamani.