iOS 12.0.1 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 12.0.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad, si iPod Touch de catre compania Apple cu noutati importante care rezolva probleme de functionare, si nu numai.

iOS 12.0.1

iOS 12.0.1 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in aceasta seara, noua versiune a sistemului de operare venind la aproape o luna dupa ce iOS 12 a fost pus in distributie. Lansarea iOS 12.0.1 a venit mult mai tarziu decat prima actualizare oficiala pentru iOS 11 lansata anul trecut de catre Apple, insa ea aduce imbunatatiri pentru utilizatorii iPhone si iPad, plus rezolvarea unor probleme raportate de utilizatori.

iOS 12.0.1 a fost gandit de catre compania Apple pentru a rezolva problema iPhone XS si iPhone XS Max care refuza sa se incarce in momentul in care sunt conectate la un incarcator printr-un cablu, dar au ecarnele stinse. iOS 12.0.1 ar trebui deasemenea sa rezolve o problema din cauza careia terminalele iPhone XS si iPhone XS Max se conecteaza cu prioritate la retelele Wi-Fi de 2.4 GHz in detrimentul celor de 5 GHz, experienta de navigare pe internet fiind mai proasta.

iOS 12.0.1 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 12.0.1 va fi lansat pentru a readuce la normal si pozitionarea tastelor 1, 2, 3 pe tastatura iPad, aceasta fiind o schimbare facuta pentru iOS 12, dar utilizatorii n-au fost prea multumiti de implementarea sa. Separat de asta, iOS 12.0.1 rezolva inclusiv problemele cu retelele Bluetooth pe care tabletele iPad le aveau pentru utilizatori, cei de la Apple gandind actualizarea pentru a imbunatati experienta de utilizare a clientilor sai.

  • Fixes an issue where some iPhone XS devices do not immediately charge when connected to a Lightning cable 
  • Resolves an issue that could cause iPhone XS devices to rejoin a Wi-Fi network at 2.4 GHz instead of 5 GHz 
  • Restores the original position of the “.?123” key on the iPad keyboard 
  • Fixes an issue where subtitles may not appear in some video apps 
  • Addresses an issue where Bluetooth could become unavailable 
  • For information on the security content of Apple software updates, please visit this website: https://support.apple.com/kb/HT201222

iOS 12.0.1 are in lista de mai sus toate schimbarile pe care compania Apple le ofera incepand din aceasta seara, cea mai simpla metoda de a instala actualizarea fiind sistemul Software Update, Actualizare Software. Pentru a face actualizarea trebuie doar sa mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, iar in acest meniu trebuie sa urmati instructiunile afisate pe ecran pentru a face instalarea iOS 12.0.1 in iPhone, iPad, si iPod Touch-urile compatibile, sau ca alternativa puteti folosi iTunes de pe calculatoare.