Samsung GALAXY F: ANUNTUL privind LANSAREA

Samsung GALAXY F are un anunt foarte important privind lansarea care urmeaza sa aiba loc, surse din cadrul companiei coreene oferind noi detalii privind planurile pentru smartphone.

Samsung GALAXY F lansare

Samsung GALAXY F este cea de-a doua denumire sub care este cunoscut noul smartphone pliabil pe care compania coreeana vrea sa il lanseze pentru clientii din lumea intreaga chiar foarte curand. Am aflat in ultimele saptamani foarte multe dintre noutatile care urmeaza sa fie oferite de catre coreeni pentru Samsung GALAXY F, iar astazi aflam altceva interesant cu privire la smartphone-ul anticipat de catre foarte multa lume, chiar de ceva timp.

Samsung GALAXY F urmeaza sa aiba cel putin o parte dintre specificatiile tehnice anuntate de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte care va avea loc in San Francisco la inceputul lunii noiembrie. Asta v-am mai spus deja, nu este nimic nou, insa o noua sursa din cadrul companiei Samsung sustine ca Samsung GALAXY F va fi deasemenea lansat pe piata de catre coreeni undeva pe la inceputul anului 2019, asa cum ne-au spus si multe alte zvonuri.

Samsung GALAXY F: ANUNTUL privind LANSAREA

Samsung GALAXY F nu va fi lansat in 2018, asa cum au sugerat diverse zvonuri in ultimele saptamani, dar ar putea fi totusi demonstrat intr-o conferinta, presedintele diviziei mobile a Samsung facand acest anunt. El nu a spus daca specificatiile Samsung GALAXY F vor fi deasemenea anuntate in cursul anului 2018, insa daca zvonurile de acum se dovedesc a fi adevarate, atunci vom afla in urmatoarele saptamani multe noutati oficiale privind primul smartphone pliabil, cu adevarat.

„The Samsung Galaxy F, aka Galaxy X, was teased for a release date this year by the company’s CEO and now that date has been pushed back. Samsung’s first ever foldable phone was teased by the company’s CEO, DJ Koh, as being the first to market with a 2018 expectation. This has since slipped all the way back into 2019.”

Samsung GALAXY F ar putea fi lansat in cadrul CES 2019, ca o adevarata inovatie pentru lumea smartphone-urilor, conferinta care are loc in lLas Vegas fiind dedicata inovatiilor pentru o varietate de domenii de activitate. Acestea fiind spuse, pe masura ce informatii noi cu privire la Samsung GALAXY F vor aparea, va voi tine la curent, noul model de smartphone generand interes foarte mare in randul competitorilor celor de la Samsung, care pregatesc smartphone-uri similare.

Articolul precedentStock Busters: eMAG are GALAXY S8 cu Reduceri de 1600 LEI
Articolul următorTelefoanele la Orange Romania cu Reduceri Doar Online
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.