Samsung GALAXY F: PRETUL URIAS si Noutatile Confirmate

Samsung GALAXY F are astazi pretul urias si o parte dintre noutati confirmate, compania Samsung pregatind o surpriza mult mai mare decat credeau multi.

Samsung GALAXY F PRETUL URIAS Noutatile

Samsung GALAXY F, sau Samsung GALAXY X, cum era cunoscut pana astazi, are o serie de detalii extrem de importante dezvaluite astazi, chiar de catre oameni din interiorul companiei Samsung. Conform unor informatii furnizate de catre acestia, Samsung GALAXY F este programat de catre compania Samsung pentru lansare in prima parte a anului 2019, noul telefon urmand a fi produs in 3 milioane de unitati, de 6 ori mai mult decat se estima pana acum.

Samsung GALAXY F va fi deci mai important pentru Samsung decat se credea initial, productia fiind estimata de catre unele zvonuri ca fiind de doar 300.000 – 500.000 de unitati, insa iata ca Samsung vrea sa produca pana la 3 milioane. Cei de la Samsung sunt foarte curajosi, deoarece Samsung GALAXY F urmeaza sa coste intre 1500 – 2000 de dolari cand va fi lansat, un pret enorm chiar daca luam in calcul faptul ca va veni cu inovatii importante.

Samsung GALAXY F: PRETUL URIAS si Noutatile Confirmate

Samsung GALAXY F va avea un ecran cu diagonala de 7.3 inch, cand va fi deschis, iar la pliere ar trebui sa aiba un ecran cu diagonala de 4.5 inch, compania Samsung confirmand si ca va exista un ecran exterior in carcasa. Se pare ca Samsung GALAXY F nu va fi mai gros decat iPhone 8, sau iPhone 8 Plus, cand este deschis, insa pliat va avea cu siguranta o grosime mai mare decat cea a acestor doua telefoane, iar asta din cauza modului in care este construit.

“Samsung’s foldable smartphone would feature a 7.3-inch seamless display. The folded product will be no thicker than an iPhone 8 or iPhone 8 Plus. Under the durability test, it could be folded for 20,000 times and its price is likely between $1,500 and $2,000,. Samsung told a small group of analysts that it plans to ship some three million units of such handsets in 2019.”

Samsung GALAXY F nu va fi numit Samsung GALAXY X, deoarece Samsung vrea sa foloseasca litera F de la foldable pentru a sugera foarte clar faptul ca telefonul este unul pliabil, o adevarata premiera in industrie. Samsung GALAXY F va fi prezentat la CES 2019, la inceputul lunii ianuarie, insa lansarea ar trebui sa aiba loc la foarte scurt timp dupa aceea, deoarece Samsung are concurenta foarte mare de la un competitor important.

5 COMENTARII

  1. 2000 usd/euro pe un telefon. Aceeasi experienta android de cacat. Nu vad inovatia. De 2000 euro poti sa iti iei/faci ceva mult mai exclusivist si mai aratos. Poti sa iti tragi o carcasa de aur galben cu diamante swarowski pe margine asa ca pentru fetite epilate cu pl.