iOS 12.1 public beta 3 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 12.1 public beta 3

iOS 12.1 public beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi acum instalata de catre oricine. Toate functiile noi pe care cei de la Apple le ofera in versiunile beta ale iOS 12.1 sunt acum disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci oricine le poate folosi.

iOS 12.1 public beta 3 poate fi instalat de oricine, si veti avea disponibila functia de apeluri in grup pentru FaceTime, care a fost eliminata din iOS inainte ca versiunea finala sa fie lansata oficial. Separat de aceasta functie noua, cei de la Apple nu mai listeaza altceva ca fiind disponibil pentru iOS 12.1 public beta 3, asa ca nu va asteptati sa vedeti ceva diferit.

NU va recomand sa testati deocamdata iOS 12.1 public beta 3 pentru ca veti avea mai multe batai de cap decat lucruri bune, iar daca folositi un backup al iOS 12, atunci e posibil sa nu mai puteti revnei la el. Acestea fiind spuse, va recomand sa evitati iOS 12.1 public beta 3 si sa asteptati lansarea versiunii publice, care urmeaza sa aiba loc in cursul lunii viitoare.

Separat de iOS 12.1 public beta 3, Apple a mai lansat watchOS 5.1 beta 3 si tvOS 12.1 beta 3.