Prima Pagina Youtube YouTube si noul Update Oferit pentru Aplicatia Telefoanelor

YouTube si noul Update Oferit pentru Aplicatia Telefoanelor

0

YouTube Actualizarea Noua Lansata pentru iPhone si iPad

YouTube a fost actualizat in cursul noptii trecute de catre compania YouTube, noua versiune a aplicatiei rezolvand cateva probleme de functionare foarte importante ce au fost reportate de catre utilizatorii din lumea intreaga.

Actualizarea de astazi pentru aplicatia YouTube aduce doar rezolvari ale problemelor de functionare si imbunatatiri ale experientei de utilizare oferita pentru iPhone si iPad. Separat de acestea, actualizarea pentru aplicatia YouTube nu pare sa aduca nimic notabil pentru iPhone si iPad, din pacate, dar teoretic ar trebui sa putem folosi cu mai putine probleme aplicatia YouTube in iDevice-uri.

  • Bug fixes, stability improvements, repairs to the space–time continuum, etc.

YouTube este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Articolul anteriorOfertele eMAG pentru Castile Beats mai IEFTINE cu 900 LEI
Urmatorul articolApple va oferi Filme si Seriale GRATUIT pentru Clienti
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.