Samsung GALAXY F: SURPRIZA Anuntata de Presedintelui Companiei

Samsung GALAXY F are un anunt extrem de important facut de catre presedintele companiei coreene, acesta punand foarte mare accent pe dezvaluirea telefonului.

Samsung GALAXY F anunt presedinte 359152

Samsung GALAXY F continua sa fie tinut in atentia lumii de catre Samsung cu un anunt foarte interesant facut de catre presedintele diviziei mobile a companiei, DJ Koh, pentru presa americana. Mai exact, DJ Koh a afirmat ca Samsung GALAXY F urmeaza sa fie o tableta pe care utilizatorii o pot purta in buzunar, facand referire la faptul ca desi noul smartphone pliabil va avea un ecran cu diagonala de 7 inch, acesta va putea fi pliat la dimensiunile unui telefon normal.

Samsung GALAXY F va putea fi folosit ca o tableta pentru multitasking atunci cand utilizatorii trebuie sa foloseasca aplicatii mai complexe, insa dupa ce aceste lucruri se termina, telefonul va putea fi pliat, si devine mult mai mic. DJ Koh a afirmat deasemenea ca Samsung GALAXY F trebuie sa se ridice la standardele sale privind ceea ce ar trebui sa ofere un smartphone pliabil, el fiind cel care ar fi decis sa amane lansarea pentru 2019 deoarece telefonul nu era 100% pregatit.

Samsung GALAXY F: SURPRIZA Anuntata de Presedintelui Companiei

Samsung GALAXY F este creat de catre compania Samsung ca un telefon care sa fie de viitor, nu unul care sa dispara la 6 luni dupa lansare, semn ca se investeste foarte mult timp si atentie in el. Samsung GALAXY F urmeaza deasemenea sa fie disponibil la nivel global, ca orice alt smartphone premium vandut de catre coreeni, in contrast cu Galaxy Round, care a fost vandut doar in Coreea de Sud, acel telefon fiind primul al coreenilor cu un ecran cu o curbura cu unghi mare.

“When we deliver a foldable phone, it has to be really meaningful to our customer. If the user experience is not up to my standard, I don’t want to deliver those kind of products. Possibly when we start selling the foldable phone, it may be a niche market, but definitely, it will expand. I’m positive that we do need a foldable phone.”

Samsung GALAXY F este un telefon de care Samsung are nevoie, sau cel putin asta crede DJ Koh, el afirmand ca este sigur de faptul ca vor exista clienti care vor gandi la fel, si vor cumpara noul smartphone. In baza a ceea ce stim acum, Samsung GALAXY F urmeaza sa fie prezentat de Samsung la CES 2019, si lansat undeva prin ianuarie, insa in noiembrie ar trebui sa vedem primele informatii oficiale privind specificatiile pe care le va avea telefonul.